-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Te ferești de cancer? Dacă da, iată ce ai de făcut!


Publicitate

Trebuie să recunoaștem, cancerul este atât de răspândit în zilele noastre, încât nu cred că mai există vreo persoană care să nu cunoască cel puțin o altă persoană bolnavă de cancer. În mod general, între 5 și 10% din cazurile de cancer sunt ereditare. Deci, ce se întâmplă cu restul de procente? Cum putem preveni apariția acestei boli?


Este foarte important să înțelegem faptul că există trei tipuri de oameni:unii nu dezvoltă niciodată cancer, indiferent ce ar consuma, alții chiar dacă mănâncă sănătos, tot ajung să dobândească această boală, iar cea de-a treia categorie implică persoanele care nu duc un stil de viață sănătos și ajung să se îmbolnavească de cancer.

Toate astea fiind spuse, iată care sunt metodele prin care poți sta la distanță de această boală necruțătoare.

1. Consumă alimentele potrivite.

Cercetările arată faptul că o dietă bogată înlegume, fructe, cereale și nuci, ne ține la distanță de cancer,deoarece aceste alimente sunt bogate în minerale, vitamine, fitochimicale sau fibre. Toate acestea întăresc sistemul imunitar și protejează organele, reglând în același timp și tranzitul intestinal. De ce este atât de important să avem un tranzit bun? Păi, constipația cronică duce la apariția cancerului de colon... consumând aceste alimente nu numai că vei regla sistemul digestiv, dar vei sta departe de aproape orice tip de cancer.

În mod contrar, există și alimente care sporesc riscul apariției cancerului, acestea sunt:
  • Fast foodul, dulciurile și băuturile cu îndulcitori, deoarece conțin aspartam sau sucraloză.
  • Carnea procesată.
  • Carnea roșie.


2. Fă mișcare!

Pe lângă o alimentație sănătoasă, trebuie să faci și mișcare, deoarece exercițiile fizice cresc capacitatea organismului de a elimina toxinele din organism, prevenind dezvoltarea celulelor cancerigene.
Chiar și 30 de minute de mers pe jos poate face minuni! Încearcă să optezi pentru o formă de mișcare care să te și binedispună în același timp!

3. Dormi.

Petrecem aproximativ o treime din viață în pat, însă nu este suficient dacă nu ne odihnim în acel interval. Lipsa somnului poate avea consecințe grave atât asupra sănătății, cât și asupra acțiunilor din viața de zi cu zi. Încearcă să dormi în fiecare noapte între 6 și 8 ore și să ai un interval fix în care adormi și te trezești. Evită consumul produselor excitante înainte de culcare.

4. Renunță la fumat.

Fie că fumezi țigară electronică sau normală, te expui la același risc, în ceea ce privește dezvoltarea cancerului. Fumatul poate duce la apariția mutațiilor, determinând dezvoltarea bolilor cardiace, hepatice, pulmonare și lista poate continua. Renunță definitiv la fumat!

5. Bea cu moderație!

Un pahar cu vin nu face rău nimănui, însă problema apare atunci când consumul de alcool nu se mai limitează la un singur pahar. Celulele hepatice pot suferi mutații genetice, ducând la apariția cancerului hepatic sau a cirozei.

6. Menține-ți greutatea!

Kilogramele în plus și obezitatea te expun la îmbolnăvire și aici nu ne referim doar la cancer, deoarece există foarte multe afecțiuni care apar în urma greutății exagerate. Grăsimea depozitată în organism produce estrogen, putând duce la apariția cancerului sau la rezistența în fața insulinei.

Consumă alimente sănătoase și fă mișcare, cu siguranță te vei simții mult mai bine în pielea ta și vei reduce șansele apariției acestei boli cumplite.,

7. Mergi regulat la medic

Consultul regulat poate opri dezvoltarea celulelor canceroase sau poate depista această boală în faze incipiente, salvându-ți astfel viața... Ai încredere în medicul tău și respectă sfaturile acestuia.
Cancerul nu apare ca urmare a circumstanțelor sau a sorții! Dacă vei duce un stil de viață sănătos și vei avea grijă de tine, te vei bucura mult timp de un organism sănătos!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog