-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Înmoaie 4 migdale în apă şi lasă-le peste noapte. Iată de ce!


Publicitate

Încă te mai întrebi de ce toţi cei din jurul tău îţi recomandă să înmoi migdalele în apă? Pentru că sunt pline de proprietăţi benefice sănătăţii! Bogate în vitamine, minerale şi acizi graşi omega-3, migdalele fac minuni pentru sănătatea ta. 

beneficii migdale inmuiate in apa


De ce este mai bine să le înmuiem în apă? 

Migdalele uscate conţin inhibatori pentru protejarea seminţei, până la germinare. Atunci când sunt înmuiate în apă, aceste enzime se eliberează. În plus, astfel le vei digera mai uşor... chiar şi nucile sunt mult mai sănătoase dacă sunt înmuiate în apă, înainte de consum. 

Beneficii 

Sănătate cardiacă 

Grăsimile mono-saturate, proteinele şi potasiul din migdale sunt extraordinare, atunci când vine vorba de inimă. Vitamina E reduce riscul dezvoltării bolilor cardiace, iar magneziu previne infarctul. De asemenea, migdalele reduc inflamatiile arteriale. 

Energie 

Este poate cea mai bună formă de menţinere a energiei! 

Scade colesterolul 

Migdalele sunt cele mai bune alimente pentru scăderea nivelului de colesterol şi asta se datorează conţinutului mare de Vitamina E şi calciu. 

Extraordinar pentru sănătatea mentală 

Migdalele conţin mulţi nutrienţi, care ajută la menţinerea sănătăţii creierului. Printre aceştia se numără riboflavinul L- carnitina. Migdalele te protejează şi de apariţia Alzheimer- ului. 

Sănătatea oaselor 

O cantitate suficientă de vitamine, minerale şi fosfor susţine sănătatea oaselor. Fosforul nu numai că întăreşte oasele, ci previne şi apariţia osteoporozei. 

Regularizează presiunea sangvină 

Potasiul din migdale, regularizează presiunea sangvină şi controlează fluctuaţia, în acelaşi timp. 

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Ați uitat să menționați în articol că migdalele trebuie neapărat să fie crude, nu prăjite.

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog