-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cea mai tare scrisoare de divorț pe care am citit-o vreodată!


Publicitate

Draga mea soție,

Iți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc, pentru totdeauna! Ți-am fost fidel timp de 7 ani, însă aceste ultime două săptămâni au fost un adevărat coșmar pentru mine. Azi m-a sunat șeful tău pentru a-mi spune că ți-ai dat demisia și asta a pus capac. Săptămâna trecută am venit acasă cu o tunsoare nouă, ți-am gătit cina și am purtat boxerii din mătase care îți plac ție, iar tu nici măcar nu ai observat. Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus direct în pat. Nu îmi mai spui că mă iubești, nu vrei să te mai ating. Ori mă înșeli ori nu mă mai iubești...indiferent care ar fi varianta, eu plec!

Fostul tău soț!

P.S. Nu încerca să mă cauți! Eu și sora ta ne mutăm împreună in Virginia, să ai o viață minunată!

Răspunsul ei sună cam așa:


Dragul meu fost soț,

Chiar mi-ai bucurat ziua cu această scrisoare! Este adevărat că suntem căsătoriți de 7 ani, însă nu ai fost chiar cel mai bun soț! Am observat noua ta tunsoare, însă arătai ca o femeie, voiai să îți spun asta? Mama m-a învățat ca mai bine să nu spun nimic, decât să spun ceva urât! Atunci când mi-ai gătit cina preferată, probabil că m-ai confundat cu sora mea, eu nu mai mănânc porc de 7 ani! În ceea ce privește acei boxeri, nu le-am dat importanță deoarece eticheta arăta prețul de 200 lei, iar coincidenta era ca sora mea doar ce împrumutase 200 lei, în acea dimineață, de la mine. Eu chiar te-am iubit și credeam că mai este ceva de făcut pentru noi... când am câștigat la loto, 10 milioane de dolari, am simțit nevoia să îmi dau demisia și am cumpărat două bilete, pentru noi, către Jamaica, însă când am ajuns acasă, plecasei deja... totul se întâmplă cu un motiv, așa că sper ca acum să ai tot ceea ce îți dorești! Avocatul m-a asigurat că în urma scrisorii redactate de tine, nu vei primi nimic de la mine... așa că, ai grijă de tine!

Cu drag,

Fosta ta soție, bogată și liberă!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog