-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Această mamă a vrut să îşi trateze fiica, dar a vindecat întreaga familie


Publicitate

Ullenka a încercat tot felul de medicamente, inclusiv steroizi, pentru tratarea eczemei fiicei sale, Maya, însă nimic nu părea să funcţioneze. Totuşi, femeia a observat schimbări ale eczemei, în momentul în care fata consuma anumite alimente, aşa că s-a hotărât să înceapă o dietă vegană. 



În doar 5 luni, eczema Mayei a dispărut complet. Chiar şi fraţii Mayei, au fost trataţi cu ajutorul dietei vegane, deoarece şi aceştia se confruntau cu o formă de eczemă. Ei au fost trataţi într-o singură lună. 




Văzând aceste rezultate, Ullenka s-a hotărât să înceapă şi ea şi soţul ei această dietă. 

Femeia şi-a dat seamă că există atâtea moduri de a găti, chiar şi fără foc, încât a început să pregătească tot felul de bunătăţi. 


Iată cum arată meniul pe o zi al acestei familii:



Micul dejun 



Smoothie verde, de obicei din banană, ananas, seminţe de chia sau de ovăz şi verdeţuri. Este hrănitor, hidratant şi te încarcă cu energie. 



Prânz 



Un bol cu fructe: mango, banane, pepene roşu sau papaya.



Cină



Singura masă gătită, însoţită de o salată verde. Meniul include ridichii, castraveţi, dovlecei în sos, roşii şi seminţe de floarea soarelui. Ei optează şi pentru varianta orezului cu ierburi aromate, avocado, salată verde şi castraveţi.



Copiii sunt în creştere aşa că au nevoie de carbohidraţi, deci pentru ei prepară legume la abur, orez sau cartofi. Maya mănâncă mai multe legume iar Ullenka şi soţul optează pentru paste din cartof sau orez, legume la abur, sushi, dovlecel, etc. 




Aceasta familie s-a mutat în Thailanda, pentru a trăi o viaţă sănătoasă, fără costuri prea ridicate, unde îşi pot planta propria mâncare fără să le fie frică de faptul că este plină de aditivi şi chimicale. Au început cu această ţară, însă îşi doresc să călătorească prin întreagă lume.

Atunci când trebuie să meargă la anumite evenimente, precum nunţi sau petreceri, fac o excepţie şi consumă mâncare preparată la grătar. 

Singura problema a acestei diete este faptul că duce la apariţia deficitului de Vitamina B12, omega-3 sau lactoză. 

Aşa că, deşi dă rezultate excepţionale, nu înseamnă că această cură trebuie abordată de toată lumea. 

Nu ştii niciodată până nu începi. 

Ullenka, după un an de dietă vegană, şi-a scos chiar şi o carte, intitulată „Programul de tratament cu fructe”. 

Pentru a-i face pe toţi oamenii să înţeleagă că natura poate trata orice boală.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog