-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Organismul ne dă semne cu o luna înainte de infarct! Trebuie doar să le observăm...


Publicitate

Infarctul a devenit atât de des întâlnit, încât ocupă primul loc în topul cauzelor morţii. 

Cu toţii trăim în stres şi mâncăm fast food, aşa că ne-am hotărât ca în acest articol să îţi vorbim despre cele 6 semne care apar înaintea infarctului! 






Schimbarea stilului de viaţă nesănătos într-unul sănătos sau reducerea nivelului de stres pot îmbunătăţi sănătatea cardiacă. Totuşi, dacă te confrunţi cu aceste simptome, mergi imediat la medic! 



Incapacitatea de a respira 



Dacă plămânii nu primesc suficient oxigen, atunci nici inima nu va fi oxigenata. Aceste două sisteme sunt strâns legate, aşa că dacă unul nu funcţionează bine, nu o va face nici celalalt. Dacă ai probleme cu respiraţia, mergi imediat la medic, te poţi afla în pragul unui infarct! 



Simptome de gripă şi răceală 



Unii oameni experimentează aceste simptome, chiar înainte de a face infarctul. Cere imediat părerea unui medic! 



Presiune în piept 



Majoritatea oamenilor ignoră acest semn, deoarece îl consideră ca pe ceva normal şi astfel nu merg la medic. Nu este deloc normal! Presiunea din zona pieptului este un semn clar al infarctului! Mergi imediat la medic! 



Slăbiciune 



Şi slăbiciunea este un simptom al infarctului. Atunci când arterele se îngroaşă, nu permit sângelui să circule normal şi astfel organele nu mai primesc cantitatea de sânge necesară funcţionarii. Ai mare grijă cu acest simptom şi mergi de urgenţă la medic! 



Transpiraţii reci şi ameţeli 



Circulaţia proastă afectează creierul aşa că este normal să te confrunţi cu astfel de stări.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog