-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca faci asta cu animalul tau, afla ca poti in mare pericol!


Publicitate

Un articol de Maria

Se spune despre caine ca este cel mai bun prieten al omului dar cu toate acestea nu ar trebui niciodata sa lasam caine le sa ne linga deoarece gura lui este mai putin igienica decat a noastra.

Inainte de a-l lasa sa ne linga trebuie sa stim ca ei umbla prin gunoaie si cand se saluta intre ei acestia isi ling partea din spate.

bacteriile te pot imbolnavii daca te linge un catel

Profesorul de virusoslogie si bacteriologie Marty becker spune acesti germeni care se gasesc pe botul unui caine sunt foarte periculosi pentru sanatatea noastra. El povesteste cazul unei femei care a inceput sa se simta raua si care pana ce a sosit ambulanta aceasta a cazut de pe scaun si s-a trezit dupa 2 sapatamani de terapie intensiva.

Dupa ce doctorii i-au facut toate teste acestia au constatat ca femeia a contactat o infectie cauzata de bacteria capnocytophaga canimorsul. Aceasta bacterie este raspandita in gura cainilor si a pisiscilor. Acest timp de boala a fost depistata in 13 cazuri in marea Britanie.

O alta infectie care poate fi luata de la caini este pecinginea. Una din cele mai raspandite dintre boli este Methicillin-resistent Staphilococcus aureus. In cazul in care observati ca cainele dumneavostra se linge intens intr-o anumita zona a pileii iar in acea zona apare o pata rosiatica este cazul sa mergeti de urgenta cu el la veterinar.

o alta boala care se afla in saliva cainilor si a pisicilor este Capnocutophaga canimorsus. din cauza acestei boli un barbat care a fost lins de cainele sau si a luat aceasta bacterie i-a fost amputata mana dupa ce medicii nu au avut alta solutie.

Inainte de a lasa un caine sau o pisica sa va linga trebuie sa stiti ca bacteriile de pe botul si din saliva acestora pot fi fatale. Este indica sa nui ii pupam si de fiecare data cand punem mana pe ei sa ne spalam dupa aceea.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog