-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sa congelam sau nu? Cum se depoziteaza alimentele?


Publicitate

Anual, in fiecare tara de pe Pamant, tone de mancare se arunca deoarece oameniii nu consuma toata cantitatea de alimente pe care le achizitioneaza sau se strica din cauza faptului ca nu este depozitata bine.

Sa congelam sau nu? Cum se depoziteaza mai bine?

In cele mai multe cazuri, alimentele se depoziteaza usor. Fie ca este vorba de bunatati din vita sau branzeturi, nu trebuie decat sa urmezi instructiunile de pe ambalaj.



Regula generala

Fructele si legumele nu trebuie depozitate in acelasi loc. Este adevarat, sunt mici dusmani si fiecare are nevoie de spatiul sau. Fructele emana un gaz numit etilen, raspunzator cu deteriorarea legumelor.

Legumele au nevoie de aer. Legumelor le place sa respire (de aceea nu le plac fructele care scot gaze). Lor le place sa stea singure si sa respire singure.

Nu iti recomandam sa le speli inainte de a le depozita, deoarece astfel trimiti o invitatie speciala catre bacterii. Spala-le inainte de a le manca.

Ce mai stiam si eu

Mai jos iti voi prezenta cateva lucruri amuzante pe care le-am aflat in urma cercetarilor legate de depozitarea alimentelor. Poate sti si tu altele, nu ezita sa mi le spui!

Stiati de ce frigiderele au doua compartimente de depozitare? Pentru ca unul este pentru fructe si celalalt pentru legume. Eu nu stiam.
Cartofii nu trebuie depozitati langa ceapa deoarece aceasta din urma emana un gaz care distruge cartoful.

Bananele. Daca vrei sa iti tina mai mult, infasoara-le in folie din plastic.

Pentru a prelungi viata telinei, iti recomand sa o invelesti in folie din aluminiu.

Castravetele nu iubeste frigul, asa ca nu il mai tine in frigider!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog