-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce inseamna sa pierzi pe cineva drag!


Publicitate

Este dificil sa acceptam ca cei dragi nu mai sunt printre noi. Ieri erau cu noi si azi brusc nu mai sunt. Trebuie sa invatam sa facem lucrurile diferit, lucruri pe care le faceam doar cu ei sau impreuna cu ei.

Cu totii am pierdut pe cineva drag, fie ca facea parte din familie sau ne era prieten. Viata este grea si uneori nu intelegem de ce trebuie sa trecem prin astfel de experiente. Acele persoane raman langa noi... da, raman in amintirile noastre si in sufletul nostru pentru totdeauna.



Sarbatorile nu trebuie sa fie unele triste fara ele... si-ar fi dorit sa le traim la fel cum o faceam odata. Desi pare greu de inteles, doar cautand in adancul nostru putem sa trecem peste astfel de pierderi.

Iubeste-i pe cei din jurul tau atat cat ii ai! Viata este scurta, lasa la o parte rautatea, ura si nepasarea! Invata sa te bucuri de fiecare moment!

Distribuie daca si tu esti de acord!

Invata sa castigi amintiri, ele sunt singurele care nu te vor parasi niciodata!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog