-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum poti prepara rozmarinul pentru a trata celulita, varicele si durerile musculare.


Publicitate

Inainte de a incepe acest articol, vreau sa va adresez o intrebare simpla:

Stiti ce este celulita?

Celulita se formeaza din apa, grasime si depozite celulare. Aceasta se depune pe coapse, solduri sau abdomen. Celulita afecteaza peste 90% dintre femeile cu varsta peste 18 ani. Cauzele aparitiei celulitei sunt: consumul de cafea, alcool si mancaruri procesate.


Foarte multi nutritionisti sunt de parere ca celulita poate fi tratata foarte usor, cu ajutorul remediilor naturiste din produse la indemana oricui.

Expertii spun ca cel mai bun remediu impotriva celulitei este alcoolul din rozmarin - la nivel extern! Tot ei spun ca aceasta este o metoda foarte buna prin care putem beneficia de proprietatile acestei plante. Cel mai mare avantaj al acestui remediu este acela ca se prepara cu usurinta! Rozmarinul nu este deloc greu de gasit. Se gaseste in paduri si il puteti creste chiar si la voi acasa. Evitati orice planta tratata cu chimicale.

Majoritatea oamenilor folosesc acest preparat pentru a trata:

  • Problemele circulatorii si varicele
  • Celulita
  • Durerile cervicale
  • Semnele
  • Durerile musculare, reumatismul
  • Caderea parului
  • Gripa si raceala
  • Previne caderea parului


Iata ce aveti de facut:

Aveti nevoie de:

  • 1 crenguta de rozmarin, cu tot cu flori si frunze
  • Alcool (pentru rani)
  • 1 recipient din sticla


Preparare:

Puteti folosi plante proaspete sau uscate, insa cel mai bun rezultat este obtinut din plantele proaspete. Umpleti recipientul cu rozmarin, dupa care acoperiti cu alcool de 96° si inchideti recipientul. Lasati sa se aseze timp de 15 minute.

Utilizare:

Dupa cele 15 zile, strecurati amestecul si depozitati-l intr-un recipient opac. Folositi doar extern, pe zonele cu probleme, cel mai bine inainte de a merge la culcare.

Credeti-ne, rezultatul este uimitor!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog