-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca vei arde aceste frunze in mijlocul casei, toate problemele vor disparea in doar 10 minute!


Publicitate

Stiai ca frunzele de laur au fost folosite inca din vremuri stravechi, de catre greci si romani, pentru incoronarea campionilor Olimpicilor? Frunzele de laur reprezinta mult mai mult decat un condiment. Aceste frunze au o traditie in ceea ce priveste medicina naturista. Proprietatile lor unice au fost recunoscute si utilizate de catre egipteni, greci si romani.


Cum, in trecut aceste frunze aveau o insemnatate asa de mare, in acest articol iti vom prezenta ce reprezinta de fapt aceste frunze si cum poti scapa de probleme cu ajutorul lor.

Exista foarte multe mituri cu privire la aceste frunze, unul din ele ar fi ca, in trecut, oamenii mestecau frunze de laur pentru a afla trecutul. Uleiul din frunze de laur are un efect excelent daca este ars, iar problemele tale vor disparea in doar 10 minute.

Citeste si Iata cum putem detecta energiile negative din casa cu ajutorul unui singur pahar cu apa!

Cum folosesti frunzele de laur sa scapi de anxietate:

Pentru a beneficia de proprietatile acestor frunze, le puteti adauga in preparatele dumneavoastra sau le puteti da foc intr-un bol din sticla, folosindu-le drept aromoterapie. Mirosul degajat ajuta foarte mult la relaxarea muschilor, la limpezirea gandurilor si la imbunatatirea starii de spirit.

Oamenii au folosit aceasta planta pentru tratarea mai multor disfunctii:

  • Calmeaza sistemul nervos
  • Intarec sistemul imunitar
  • Imbunatatesc activitatea mentala
  • Stimuleaza procesul de transpiratie
  • Trateaza durerea


Daca vrei sa scapi de probleme in doar 10 minute, opteaza pentru frunzele de laur!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog