-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cand am citit prima oara credeam ca este o alta minciuna de pe internet, insa m-am convins ca nu era asa!


Publicitate

Problemele pielii, precum punctele negre sau cosurile, pot fi o consecinta a ingrijirii inadecvate, alimentatiei sanatoase sau a disfunctiilor hormonale. Din acest motiv, este important sa ai o igiena cat mai buna! In loc sa mergi imediat la magazin pentru a cumpara cosmetice scumpe, iti recomandam sa optezi pentru o varianta naturala, fara efecte adverse si mult, mult mai ieftina!



Ingrediente:

  • Pasta de dinti
  • O perie de curatare a fetei
  • ¼ lingurita de sare
  • Tifon steril
  • Apa
  • Jumatate de lingurita de argila
  • ¼ lingurita iaurt


Preparare si utilizare:

Amesteca putina pasta de dinti cu sare. Aplica pe zonele cu probleme si maseaza cu grija. Asteapta cateva secunde si clateste cu apa calduta sau cu ceai de musetel.

Ia apoi o bucata de tifon si inmoaie-o in apa calduta sau ceai de musetel si aplic-o pe zona cu probleme. Lasa sa actioneze cateva minute.

Amesteca apoi argila cu iaurt si aplica din nou pe zonele cu probleme. Lasa sa actioneze 10 minute si clateste cu apa calduta sau ceai.

Iti recomandam sa repeti saptamanal.


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog