-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Am invitat doi oameni ai strazii la masa de Craciun (iata ce s-a intamplat)


Publicitate

In luna ianuarie a anului 2015, erau peste 564,708 de oameni ai strazii, in Romania. Asta inseamna ca exista mii de oameni care dorm in canale, pe strazi sau pe bancile din parc.

Exista cateva aspecte ale vietii, care ma intristeaza. Unul din ele este sa vad oameni fara casa, fara mancare sau fara familii care sa ii inconjoare cu dragoste.



Accepta-i pe cei ce au nevoie de iubire

Inainte de a incepe povestea mea, parca si aud o parte din cititori cum spun” Majoritatea oamenilor strazii au ajuns asa datorita alegerilor facute sau sunt alcoolici ori drogati.”

Da, exista si astfel de oameni pe strazi, insa exista si femei cu copii, veterani, batrani dati afara de proprii copii...pentru mine acceptarea inseamna intelegerea problemelor celor din jur.

Lipsa dreptatii

In timp ce noi toti ne bucuram de caldura, cearsafuri curate si o masa calda, ei nu au nici macar unde sa doarma. Asta imi frange inima!

Cum am invitat doi oameni ai strazii la masa de Craciun

Craciunul anului trecut a fost cu adevarat memorabil pentru mine si familia mea. Fiica mea, recent maritata, impreuna cu sotul ei au hotarat sa tina la ei acasa cina de Craciun. Eram la o masa de 13 oameni, cu prieteni apropiati si doi oameni ai strazii.

I-am vazut prima oara in fata unui magazin local. Stateau pe cimentul rece impreuna cu un catel. Cei doi formau un cuplu. Fiica mea s-a intalnit cu ei in timp ce isi plimba cainele, pe o vreme ploioasa. S-a intors acasa si a venit sa ma intrebe daca nu am putea sa le oferim putina supa. I-am cautat si am stat putin de vorba, fiecare povestindu-si mica istorioara a vietii. Atunci cand am plecat, i-am invitat la masa de Craciun.

Mihai si Andreea

I-am luat pe Mihai si Andreea, impreuna cu micutul lor catelus, in ziua de Craciun, la cina. La masa, totul s-a desfasurat diferit, mancarea avea o aroma incantatoare iar ei pareau sa se simta putin rusinati.

Am inceput sa vorbim si ne-au povestit ca ambii avusesera o copilarie grea si crescusera de mici pe strada, acum aveau 30 si respectiv 20 de ani. Desi avusesera ocazia sa se mute intr-o casa, au decis sa traiasca diferit.

Practic si nu judec

Avand acest cuplu la cina, ne-a dat tuturor o lectie a artei de a nu judeca, indiferent de circumstanta.

Chiar daca nu sunt de acord cu stilul lor de viata, asta nu a pus o baricada intre noi. Am gasit subiecte comune precum animalele, muzica, religia, etc.

Am aflat zilele trecute ca s-au mutat din orasul nostru, insa sunt bucuroasa ca i-am cunoscut. Nu uitati ca fiecare dintre noi poate avea un impact asupra vietii celuilalt - avem nevoie de rabdare si iubire!

Tu ai avut experiente cu oameni ai strazii? Relateaza-ne o intamplare! Tu ce ai fi facut in locul meu?

Cu drag,

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog