-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Pasta de dinti probiotica facuta in casa


Publicitate

Daca si dumneavoastra sunteti o persoana ce se ingrijeste zilnic de sanatate, probabil ca stiti faptul ca probioticele sunt extraordinare pentru sistemul digestiv. De aceea expertii recomanda introducerea in dieta zilnica a produselor fermentate precum iaurtul, kefirul sau sana. Consumand alimente probiotice, tractul digestiv se incarca cu bacterii benefice, mentinand departe bacteriile daunatoare.



Pe langa buna functionare a digestiei, oamenii de stiinta sunt de parere ca probioticele sunt extraordinar de benefice si la combaterea bacteriilor orale. Pe langa consumarea produselor lactate, puteti incerca o pasta de dinti cu probiotice.

Conform unui studiu publicat in the Swedish Dental Journal, probioticele reduc sangerarea gingivala, caracterizata prin inflamarea gingiilor. Un studiu similar spunea ca utilizarea probioticelor in clatirea orala, reduce formarea placii bacteriene cu 20%.

Nu este nicio problema daca nu gasiti aceasta pasta de dinti in farmacii, deoarece noi va prezentam o reteta simpla, pe care o puteti prepara chiar la dumneavoastra acasa.

Reteta dureaza pana la 20 de spalari:

Ingrediente:

  • 2 capsule probiotice vii
  • 3 linguri argila bentonita
  • 1/4 ceasca ulei de cocos virgin
  • 10 picaturi ulei esential de menta


Procedeu:
  1. Luati un bol mic si puneti toate ingredientele.
  2. Amestecati cu o lingura.
  3. Puneti intr-un borcan curat, pe care il veti depozita la frigider.


Atat de simplu este sa preparati o pasta de dinti probiotica.

Periati dintii asa cum o faceti in mod obisnuit si nu mai putin de 2 minute. Aceasta pasta de dinti indeparteaza chiar si respiratia urat mirositoare.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog