-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca veti pune 2 picaturi in urechi, din acest preparat, 97% din auz va reveni!


Publicitate

Disfunctiile auditive se datoreaza adesea varstei inaintate, insa in ultimul timp, tot mai multi tineri au ajuns sa aiba aceste probleme, indiferent de varsta, rasa sau sex. Din fericire, azi va vom prezenta un tratament, usor de preparat, fiind necesare doar 2 ingrediente. Auzul este recuperat pana la 97%!

Aceasta disfunctie poate fi destul de serioasa si poate afecta jobul sau chiar viata de zi cu zi.


Pe piata, exista numeroase tratamente, ce promit sa ne readuca auzul, insa de cele mai multe ori acestea nu trateaza si au reactii adverse. Noi va recomandam un preparat natural, ce are la baza un ingredient cunoscut in intrega lume, usturoiul!

Usturoiul este utilizat pentru tratarea multor boli si probabil ati auzit, ca in trecut se spunea ca tine departe vampirii. Nu contest, insa eu nu am vazut niciunul. :)

Reteta

Ingrediente:

  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • pipeta
  • dischete demachiante


Preparare:

Curatati usturoiul, spalati-l si presati-l bine pana cand stoarceti toata zeama. Amestecati zeama cu o lingurita de ulei de masline si puneti in pipeta.

Puneti 3-4 picaturi in urechi, pana cand va recapatati auzul. Luati discheta demachianta si astupati urechea, pentru a impiedica scurgerea uleiului. Stati intins si relaxati-va putin. Rezultatele se vor vedea imediat!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog