-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acesta este adevaratul motiv al respiratiei urat mirositoare. Nu o sa-ti vina sa crezi!


Publicitate

Un articol de Maria

O femeie care suferea de respiratie urat mirositoare s-a trezit cu o surpriza neplacuta in spatele amigdalelor

Uneori, respiratia urat mirositoare si durerile la inghitire se pot datora unei cauze complet neasteptate. Desi fenomenul in cauza este considerat de medici a fi inofensiv, nu se cunosc foarte multe despre el, iar simptomele sunt foarte neplacute.


Persoanele care sufera de amigdalita dezvolta in timp fisuri ale amigdalelor. Aceste depresiuni de pe amigdale poarta denumirea de „cripte amigdaliene”.

Aceste fisuri pot fi infestate in timp de bacterii, resturi alimentare si celule moarte. Calcifierea acestor zone duce la formarea de pietre amigdaliene care adera de peretii amigdalelor. Potrivit unui studiu, una din zece persoane sufera de astfel de pietre.

Pietrele amigdaliene pot provoca dureri, infectii ale urechilor, si mai ales respiratie urat mirositoare.

Atunci cand se afla la suprafata pielii, pietrele sunt usor observabile si au aspectul unor puncte albicioase.

Exista doua modalitati prin care poti elimina aceste formatiuni. Prima modalitate presupune desprinderea pietrelor cu capatul manerului periutei de dinti sau cu un betisor din bumbac. Uneori, pietrele pot fi eliminate si cu ajutorul unui aparat dentar cu jet de apa. Nu-ti face griji in privinta inghitirii accidentale ale acestora, nu se intampla nimic rau.

Daca suspectezi ca ai avea astfel de calculi amigdalieni si nu te incumeti sa-i mobilizezi de unul singur, cel mai indicat este sa apelezi la un medic ORL-ist sau un stomatolog.

In urmatorul videoclip gasesti mai multe informatii despre pietrele amigdaliene:

Retine ca respiratia urat mirositoare cu caracter cronic si inflamatiile din gat se pot datora si acestei probleme. Calculii pot ramane neobservati ani la rand, asa ca cel mai bine este sa faci un control de specialitate.



Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog