-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca poti afirma oricare dintre aceste 7 lucruri despre partenerul(a) de viata, inseamna ca este sufletul tau pereche!


Publicitate

Un articol de Maria

Pana de curand, eram de parere ca aceasta idee a „alesului sau alesei” s-a laicizat intr-o masura intr-atat de mare incat a ajuns sa nu mai insemne nimic deosebit.

Dupa mai multe relatii esuate, insa, am inceput sa tanjesc tot mai mult dupa o femeie cu adevarat potrivita pentru mine. O femeie aventuroasa care sa se avante alaturi de mine in experiente de viata interesante si curajoase. O femeie care sa-mi fie devotata si care sa-mi acorde sprijinul pe care si eu, la randul meu, i-l acord, o femeie cu care sa ma mandresc „in lume”.


Gasirea acestei persoane este una dintre cele mai nebunesti calatorii de viata, o calatorie care te ajuta sa descoperi lucruri pretioase despre tine insuti si despre virtutile care primeaza pentru tine cu adevarat.

Iata cele sapte semne care iti spun ca ai gasit partenerul(a) ideal(a):

Te sprijina si te incurajeaza in orice situatie

Perechea ideala este acea persoana care te ajuta sa depasesti greutatile vietii.

Astazi, multi oameni sunt inca de parere ca orice barbat are nevoie de o femeie puternica, una care sa-l sfatuiasca si sa-l incurajeze mereu sa se autodepaseasca.

O consideri cea mai frumoasa fiinta pe care ai vazut-o vreodata

Fara indoiala, exista mult adevar in zicala „Frumusetea se afla in ochii privitorului.”

Atractia este unul dintre cele mai complexe aspecte ale naturii umane, asa ca asistam la o adevarata magie atnci cand doua persoane rezoneaza perfect pe planul fizic. Daca partenerul sau partenera reprezinta pentru tine intruchiparea frumusetii si esti pregatit sa investesti sentimente in acea persoana, cel mai probabil ai gasit omul potrivit.

Desigur, exista si alte virtuti cel putin la fel de importante precum frumusetea, dar si aspectul fizic (cantarit prin prisma persoanei indragostite) este un criteriu de baza!

Este o persoana buna si calda

Partenerul(a) ideal(a) trebuie sa fie o persoana blanda, calda si iubitoare, mai ales fata de tine.

Trebuie sa fie protector(oare) si sa aiba mereu grija de tine. Neil Young surprinde foarte bine aceasta cautare intr-un vers celebru „I crossed the ocean for a heart of gold” – Am strabatut oceanul pentru o inima de aur.

Este dispus(a) sa accepte si sa-si asume compromisuri

E usor sa fii incapatanat si impulsiv, mai greu este sa negociezi, sa accepti si sa respecti un compromis cu persoana iubita.

Daca partenerul(a) nu ezita sa „cada la invoiala” cu tine in unele situatii astfel incat sa fiti amandoi multumiti, e un semn bun ca poti intemeia o relatie functionala si sanatoasa cu acea persoana.

Te trage de maneca atunci cand gresesti

Din cand in cand, perechea trebuie sa stie sa te traga de maneca cu privire la comportamentele si obiceiurile neconstructive, sau, mai rau, destructive.

Multi barbati au tendinta de a se repezi asupra deciziilor, iar partenera trebuie sa stie cand sa intervina. Cooperarea si respectarea reciproca a sfaturilor si sugestiilor emise de partenerul(a) de viata sunt un semn de iubire autentica si un fundament pentru o relatie benefica.

Este pasional(a) si entuziast(a)

Mai toti oamenii sunt in cautare de pasiune, iar un partener sau o partenera pasional(a) raspunde cu brio acestui deziderat.

Cand ambii parteneri cauta si ofera pasiune intr-o relatie, legatura care se creeaza este foarte puternica.

Nu ai putea sa il/o parasesti in nicio situatie

Cand te indragostesti nebuneste de cineva, nu prea poti descrie si argumenta in cuvinte motivele indragostirii.

Dar asta e un lucru bun! E semn ca sentimentul este autentic. Daca simti ca nu poti trai fara perechea ta, n-o lasa sa-ti scape!

Mai ales in etapele mai avansate ale unei relatii, poti incepe sa consideri ca ti se cuvin anumite lucruri. Nu face aceasta greseala! Arata-i partenerului sau partenerei cat de mult inseamna pentru tine, altfel cine stie, s-ar putea sa risti sa il/o pierzi definitiv.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog