-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce indica forma picioarelor despre personalitate


Publicitate

La fel cum mainile dezvaluie anumite trasaturi de personalitate, forma picioarelor iti spune si ea cine esti. Haide sa vedem impreuna din ce categorie faci parte.



Piciorul romanului

Principala caracteristica a acestui tip de picior o reprezinta lungimea egala a degetului mare si a degetului aratator. Persoanele care au aceasta forma a piciorului sunt considerate a fi foarte sociabile si dezinvolte. Sunt tipologii dinamice, asa ca detesta sedentarismul si mentinerea unei singure pozitii corporale timp indelungat. In plus, sunt firi aventuroase si iubesc calatoriile si schimburile inter-culturale. Sunt adeseori excentrice si adora sa se afle in centrul atentiei. Pe plan profesional au de cele mai multe ori parte de succese considerabile. In viata amoroasa sunt foarte pasionale si devotate.


Piciorul lunguiet

In acest caz, degetele de la picioare sunt foarte mici. Persoanele cu aceasta forma a picioarelor sunt firi secretoase si schimbatoare, fapt care le atrage de multe ori probleme in relatiile cu ceilalti. In viata amoroasa sunt dragastoase si iubitoare, dar si doritoare de senzatii tari.


Piciorul grec


Aici, degetul aratator este mai lung decat degetul mare. Aceste persoane sunt optimiste si se entuziasmeaza usor. Nu sunt foarte rezistente la stres, dar sunt firi foarte altruiste si cauta sa-i ajute mereu pe cei din anturajul lor. In pat, prefera sa preia ele initiativa si sa domine partenerul/partenera. La fel tind sa fie si la locul de munca.

Piciorul fermierului


Persoanele care au degetele de aceeasi lungime sunt ceva mai rezervate. Sunt persoane de incredere, constiincioase si scrupuloase. Pun mare pret pe ordine si curatenie. Sunt tipologii cerebrale, care iau decizii intr-o maniera rationala. Rareori se lasa purtati de sentimente si emotii.

Iata si un alt „test” care releva lucruri interesante despre personalitate. Acesta presupune separarea degetului mic de celelalte degete.

Daca poti sa indepartezi in mod voluntar degetul mic de celelalte patru degete, inseamna ca esti o fire foarte aventuroasa care detesta plictiseala si rutina. In schimb, esti considerat mai putin fidel si statornic in relatiile de cuplu.

Daca nu poti sa-ti indepartezi in mod voluntar degetul mare de celelalte degete, inseamna ca esti o persoana bine organizata si care pune mare pret pe ordine si echilibru. Nu iti place sa iesi din zona de confort si detesti schimbarile de orice fel. Ritualurile zilnice si rutina sunt foarte reconfortante pentru tine.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog