-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

AFLA EXACT CE CANTITATE DE PASTA DE DINTI TREBUIE SA FOLOSESTI LA FIECARE PERIAJ PENTRU UN ZAMBET SANATOS


Publicitate

Pasta de dinti este unul dintre acele produse cosmetice care ne pune in dilema: niciodata nu stim daca folosim prea multa sau prea putina. Iata in continuare cele mai raspandite greseli la folosirea acesteia:

Folosesti o cantitate prea mare

Potrivit stomatologilor, este suficient sa folosesti o cantitate de marimea unui bob de mazare. Nu te lua dupa reclame, cantitatile ilustrate acolo sunt exagerate!



Nu perii dintii suficient

Dintii trebuie periati timp de cel putin doua minute odata, ca sa asiguri o curatare uniforma si sa ii permiti pastei de dinti sa actioneze cum trebuie.

Nu acorzi importanta periajului propriu-zis

Ai grija sa acoperi toate zonele dentare in timpul periajului si nu te grabi! Perie dintii cel putin doua minute odata!

Nu uita ca nu pasta de dinti este cea care curata dintii, ci periuta. Ca sa elimini placa bacteriana, trebuie sa perii dintii bine in toate directiile. Apa de gura sau alte produse destinate igienei orale nu curata dintii precum periajul corect!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog