-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce duce mai repede la aparitia cancerului? Sa fie tigarile, sucurile fara zahar sau alimentele modificate genetic?


Publicitate

Unii oameni cred ca fumatul in mod regulat a celor 7000 de substante chimice din tigari reprezinta cel mai rapid mod de a face cancer. Alti oameni cred ca indulcitorii artificiali sunt de vina, cauzand cancerul de san si cancerul de prostata mai rapid decat orice alte alimente, bauturi sau produse incarcate-chimic. Organismele modificate genetic conțin pesticide care pot ucide aproape orice lucru viu care le consuma, inclusiv insecte, sobolani si, da, oameni. Pesticide este numele generic pentru erbicide, insecticide, fungicide, algicide și chiar ingrasaminte menite sa ucida "paraziti" – de aici si numele.


Nu exista nicio masuratoare pentru cat de multe modificari genetice sunt in alimente, bauturi si tigari. Oamenii de stiinta, care modifica organismele prin inserarea de gene, sunt capabili sa promoveze pesticidele respective, indiferent daca oamenii mor sau nu. Tigari, sucurile dietetice si modificarile genetice – le consumati zilnic ? atunci sunteti in pericol!

Cele mai multe alimente etichetate "de dieta" sau "zero" sunt toxice pentru oameni. Ele sunt cancerigene și pot provoca aparitia radicalilor liberi in celulele sanatoase. In cele din urma, celulele canceroase ajung sa deterioreze organele. Acest lucru este spus de medici abia atunci cand este prea tarziu pentru un pacient. Mai mult de 50 la suta dintre persoanele care mor anual de cancer, au dobandit aceasta boala in urma consumului de produse enumerate mai sus.

Fumatul - o problema complicata!

"Acordul tutunului" a fost introdus in noiembrie 1998, intre cele mai mari patru companii de tutun din SUA, printre care se numără Philip Morris Inc, Brown & Williamson, RJ Reynolds si Lorillard. Costurile asistentei medicale legate de fumat au fost solutionate (acoperite), iar Big Tobacco a fost de acord sa "reduca" practicile de marketing. In plus, ei au adaugat amoniac la procesul de fabricatie și au fost prinsi in flagrant, dupa care au fost adusi in instanta de judecata. Acesta este modul in care nicotina a fost descoperita de catre publicul larg. Deci, ce este cu adevarat intr-o tigara? Se pot amesteca amoniac, inalbitor si pesticide? Asta nu creeaza o forma de gaz? Cum poate fi o formă legala de "recreere"?

Pericolul consumului de produse dietetice

Suntem de zeci de ani dependenti de bauturile dietetice si nimic nu s-a schimbat! Cel puțin unul dintre cele mai rele "zaharuri false" poate fi gasit in fiecare suc dietetic, popular in intreaga lume - ei sunt « caii troieni » din industria alimentara. Gustul dulce pacaleste corpul, fiind modul in care celulele canceroase incep sa se dezvolte. Suferiti de anxietate generala, dureri musculare fara motiv, artrita, zgomote in urechi, oboseala de zi cu zi sau, chiar mai rau, fibromialgie? Taiati complet indulcitorii artificiali pentru o saptamana si vedeti cum va simtiti.

Consumul de produse modificate genetic duc la aparitia cancerului!

Socant! O noua cercetare arata ca porumbul modificat genetic a fost aprobat in Europa, pentru a fi utilizat in produsele alimentare si in hrana pentru animale. Acesta poate provoca tumori, moarte prematura si distrugerea organelor. Această informatie nu a fost facuta publica.

Concluzia: Nu mancati cancer, nu fumati cancer si nu beti cancer!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog