-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce avem de facut atunci cand ramanem fara energie?


Publicitate

Te simti prea obosit?

Ti s-a intamplat vreodata sa faci lucrurile obisnuite dintr-o zi si sa ramai brusc fara energie? Poate chiar dupa ce intri in contact cu o anumita persoana? Sa ai acel sentiment de gol in stomac sau o durere brusca de cap?

In ciuda eforturilor de a depasi barierele emotionale, se intampla pur si simplu sa ramanem fara energie. Acesta poate fi rezultatul mai multor circumstante: intalnirea cu un om plin de temeri, suprasolicitarea sefului la locul de munca sau chiar un telefon nedorit.



Iata care sunt metodele prin care putem evita descarcarea energiei.

Exemplul meu preferat se datoreaza unei experiente petrecute cu cativa ani in urma. Doar ce ma mutasem in noua mea casa, ca un vecin a inceput sa imi spuna tot felul de povesti terifiante. El tot folosea cuvantul „infricosator” in timp ce vorbea despre sobolani sau mucegai. Intreaga sa expresivitate era plina de frica asa ca mi-a transmis-o si mie.

Am facut tot posibilul sa creez o bariera energetica pe durata conversatiei. Mi-am activat bula fericirii. Am ascultat ce avea sa-mi spuna si i-am raspuns sub o forma calma.

Reactia si raspunsul sunt doua elemente distincte.

Imediat ce a plecat din casa m-am simtit obosit, de fapt epuizat. M-a cam speriat acest lucru... oare cumparasem o casa invadata de sobolani?

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg in baie, sa ma privesc in oglinda, dupa care m-am asezat pe canapea si am tras o gura de aer.

Apoi? Am chemat un bun prieten ce se ocupa de problemele diverselor invazii. Mi-a spus calm „nu-ti face griji, totul are o rezolvare!” ciudat, insa m-am calmat imediat.

Nu ma intelegeti gresit, vecina mea este chiar draguta si a vrut doar sa ma informeze, insa teama mea a izvorat din modul in care mi-a prezentat problema.

Cativa pasi de prevenire a descarcarii energetice.

Desi am scapat repede de acea stare, a fost destul de intensa pentru o perioada. M-a surprins chiar si pe mine cat de mult ma afectase. Insa sunt om si fiind tipul destul de sensibil, se intelege. Uneori, in ciuda tuturor eforturilor de a ne proteja de aceste energii tot cadem in plasa descarcarii energetice.

Cand ati incercat orice si tot nu ati putut scapa de aceasta descarcare, incercati una din aceste metode:

1) Scoteti-o cu forta! Sariti, miscati-va, serios! Chiar functioneaza, aceasta este revitalizare!

2) Iesiti! Lasati aerul curat sa va curete de energiile negative. Incercati sa mergeti desculti, astfel veti elibera in natura acea energie negativa. Va veti simti curati, puri si vindecati.

3) Beti apa. Apa hidrateaza si purifica, astfel organismul va fi unul nou.

4) Vorbiti despre ce va apasa! Faptul ca mi-am sunat prietenul cel mai bun si i-am povestit despre cele intamplate, a fost o metoda de eliberare pentru mine. Asta ajuta sa va curatati intregul sistem. O vorba buna ajuta mult!

5) Odihniti-va! Se spune ca noaptea e un sfetnic bun. Da, odihna poate face minuni, prin somn ne incarcam cu acea energie consumata brusc, prin diverse mijloace externe.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog