-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aura umana: constiinta face parte din lumea materiala


Publicitate

Aura umana este reprezentata prin emiteri electromagnetice, datorate fiecarui obiect cu care intram in contact. Aura este compusa din mai multe ramuri, fiecare avand propria ei functie. Aura nu este separata de organism, ci este o extensie compusa diferit.

Pentru a intelege mai bine, putem compara Pamantul, cu tot cu ramurile sale fizice si atmosferice. Fiecare ramura a pamantului indeplineste o functie, extrem de importanta vietii noastre. La fel se intampla si in cazul corpului si aurei noastre. Aura contine informatii cu privire la sanatate, activitate si avertizeaza organismul in cazul existentei unei boli. Putem spune ca este feedback-ul nostru.




Atunci cand Pamantul incepe sa devina din ce in ce mai poluat, natura incepe sa se schimbe, acelasi lucru se intampla si cu aura noastra. Aceasta schimba in permanenta informatii cu organismul nostru, iar in trecut, aura era utilizata pentru a observa sanatatea umana.

Cu toate acestea, tehnologia actuala are acum capacitatea de a detecta si de a inregistra domeniul energiei umane, iar existența aurei devine larg acceptata ca o minune fiziologica autentică.

Cercetarea documentata privind fizica fenomenului de aura a fost in curs de desfasurare inca din anul 1777. Cercetarile notabile realizate de Dr. Seymon kirlian in 1939, motiv pentru care a aparut si inventia lui Kirlian Photography, au dus la "dovada" fotografiei aurei prin tehnica sa de electrofotografie.

Mai multe studii au fost efectuate pentru a avansa dobandirea cunostintelor noastre cu privire la prezenta acestui camp energetic. Si anume ce inseamna, cum functioneaza si cum sa analizam ceea ce facem. Dr. Thelma Moss, autorul The Body Electric si om de stiinta, a sustinut laboratorul parapsihologic din UCLA in anii 1970, spre a studia Kirlian Photography intr-un efort de a documenta și explica imaginile aura care sunt prezente intr-un electrofotograf.

"Suntem in curs de dezvoltare a ideii ce sustine faptul ca in constiinta noastra este o parte a lumii materiale si ca, prin intermediul constiintei, putem influenta in mod direct lumea.", a spus dr Konstantin Korotkov, profesor de fizica la Universitatea Tehnică St. Petersburg State. Pentru a acoperi perceperea lumii nevazute, a energiei, experimente stiintifice sunt efectuate folosind o tehnica numita bioelectrofotografie. Bioelectrofotografia isi propune sa surprinda aceste campuri de energie vazută ca o lumina in jurul corpului - sau ceea ce unii oameni ar numi aura.

In anul 1999, Academia Rusa de Stiinte, a aprobat metode de utilizarea a tehnicilor si echipamentelor GDV, pentru a fi utilizate in spitale si in programe de formare atletice, ca un mijloc de detectare a stresului din organism, permitand astfel aplicarea masurilor preventive.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog