-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Am baut doar apa timp de 10 zile, iata ce s-a intamplat!


Publicitate

Doar ce mi-am inceput luna cu putin vin, dupa ce am baut timp de 10 zile doar apa. Am simtit notele vinului si arome pe care nu le-as fi simtit vreodata. Cand am luat prima gura de vin, am simtit ca si cum gusturile mele se schimbasera complet. Apa nu mai are gust metalic iar vinul are aroma de ambrozie.



Ce reprezinta curatarea cu apa?

Timp de 10 zile nu am baut altceva inafara de apa. Fara ceai, cafea, alcool sau sucuri. Nici macar apa minerala sau putina lamaie. Am mancat normal si mai gustam cate o bucatica de cioclata, deoarece simteam uneori ca sunt prea obosit.

In prima zi, am avut o durere de cap cumplita, dupa care imi era somn, in cea de-a treia zi energia incepea sa se epuizeze. Nu mai trecusem prin aceste stari si simteam ca o sa cedez.

Am realizat ca folosesc cesti de ceai si cafea pentru a ma premia.

De ce toti ceilalti consuma cafea, indiferent de perioada din zi? Eu incepusem sa beau doar apa si ajunsesem sa o consum in cantitati foarte mari.

In zilele 5 si 6 am inceput sa imi revin.

In ziua a 8-a am observat ca gustul si mirosul incepusera sa se ascuta: eram asemeni unui copil, cu pofte si doritor sa incerc cat mai multe mancaruri pentru a le simti gustul.

Pentru faptul ca am baut asa multa apa, am inceput si sa mananc mai putin, deoarece ma simteam plina. Ajunsesem sa fiu satul cu portii mici.

Puteam sa renunt la acel pahar cu vin, insa as fi dat orice pentru o ceasca cu ceai, dimineata.

Timp de 10 zile am baut doar apa si ajunsesem chiar sa fiu panicata daca nu aveam o sticla cu apa dupa mine. Pielea a inceput sa mi se curate, cearcanele dispareau si am ajuns chiar sa ma simt energica intreaga zi.

Prietenii mei au inceput sa imi urmeze sfatul si chiar au ajuns sa dea jos cateva kilograme, mie nu mi s-a intamplat asta, insa tine de fiecare organism in parte.

Cand au incheiat programul, multi din prietenii mei nici macar nu mai suportau gustul de ceai sau cafea. Obisnuiau sa spuna „Ce gust are fresh-ul asta? Parca nici nu are gust cafeaua asta!”

Ma simt ca si cum celulele mele s-au curatat, printr-o simpla schimbare, insa cu multa disciplina. Acum pot spune ca nu mai pot trai fara apa si nu as mai renunta niciodata la ea.

Totusi nu refuz un pahar cu vin...

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog