-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta bautura ne protejeaza de bolile cardiace deblocand arterele!


Publicitate

Bolile cardiace reprezinta o adevarata epidemie in intreaga lume. Presiunea arteriala crescuta duce la blocarea vaselor de sange sau la cresterea colesterolului.

Colesterolul crescut reprezinta un factor de risc mare in cazul aparitiei bolilor cardiace. De cele mai multe ori colesterolul creste datorita alimentatiei nesanatoase.

Odata cu trecerea timpului, globulele de grasime formeaza un depozit, numit aterom. Peste acesta se adauga un strat de colesterol, ducand la inflamarea vaselor de sange.



Aceasta este o bomba cu ceas, ce poate produce oricand o ruptura.

Organismul incearca sa acopere acea ruptura prin formarea unui cheag de sange. Din pacate, acest cheag poate opri intreaga activitate a arterei. Astfel apare infarctul fatal.

O dieta redusa din punct de vedere al grasimilor, poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol.

Stafidele, un aliment cu o cantitate mica de grasimi, ofera antioxidanti si fibre ce pot ajuta la protejarea vaselor de sange, prevenind si reducand formarea colesterolului.

Aceasta bautura curata arterele si ne protejeaza de bolile cardiace.

Ingrediente:

  • 2 linguri ghimbir proaspat ras
  • 1 ceasca stafide spalate proaspat
  • 4 lingurite ceai verde
  • 1l apa
  • 2 linguri miere


Preparare:

Puneti stafidele intr-o cratita, adaugati apa si asezati la fiert, la foc mic.
Dupa 10 minute, dati la o parte cratita si adaugati ceaiul verde, mierea si ghimbirul.
Puneti un capac si infasurati intr-un prosop. Lasati sa se aseze 8 ore. Dimineata strecurati si beti.
Consumati 150-200 ml de doua ori pe zi, inainte de masa.
Stafidele contin fibre, potasiu si antioxidanti- toate extrem de benefice pentru mentinerea sanatatii inimii. Stafidele stimuleaza si reducerea colesterolului din organism.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog