-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Poate ca aceasta femeie va pare fericita, insa priviti cu atentie!


Publicitate

Timpul este pretios si veti citi asta in acest articol. Mamele sacrifica mult timp pentru copiii lor.

Chiar daca nu discuta asta cu fii lor, totusi mamele au uneori nevoie de o pauza. In timp ce isi ducea copilul la scoala, aceasta mama se gandea la aceleasi lucruri, la care se gandea zilnic.

Se gandea ce are de facut pentru copilul ei, ce gateste, cand face curatenie. Mai are si un copil mai mic, ce a tinut-o treaza toata noaptea deoarece a plans. Exista totusi acea frumusete care ii da putere. De aceea a scris o scrisoare pentru a imparatsi asta cu toata lumea.



Scrisoarea se intituleaza „ultima oara” si a fost scrisa pentru toate mamele, care cred ca isi sacrifica viata pentru copiii lor. Cuvintele ei va vor emotiona si va vor face sa intelegeti cat de mult merita efortul dumneavoastra.

Scrie asa:

“Atunci cand iti vei tine pentru prima oara copilul in brate, ti se va schimba viata. Poate ca o sa existe momente cand iti vei dori sa fi tu, cea din trecut, fara griji si fara nopti nedormite.

Lucrurile se schimba. Copilul este pe primul loc, iar rutina ta zilnica implica schimbat de pampersi si alaptat. Insa nu uita...exista o ultima data pentru orice. Va veni ziua in care iti vei hrani copilul pentru ultima oara, vei dormi toata noaptea, dupa mult timp si o ultima oara in care iti imbratisezi copilul inainte de culcare.

Apoi nu va mai avea atata nevoie de tine, nu te va mai trezi noaptea si nici nu te va mai imbratisa atat de des. Vei ajunge sa te joci cu el, dupa care o vei face intr-o zi pentru ultima oara.

Il duci la scoala si il saruti de ramas bun, dupa care nu iti va mai cere asta. Ii vei citi o poveste inainte de culcare si ii vei curata fata sau va sari in bratele tale, tot pentru ultima oara.

Nu stii niciodata cand este ultima oara, pentru ca nu stii cand vine acea zi. Chiar si atunci, vei avea nevoie de timp ca sa intelegi. Asa ca, aminteste-ti, in timp ce traiesti aceste clipe, ca sunt limitate si nu vor rezista pentru totdeauna. Cand nu vor mai fi, ti le vei dori din nou...”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog