-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Vreti sa renuntati la fumat? Aceasta planta indeparteaza instant dorinta de a fuma!


Publicitate

Inainte de a va dezvalui ingredientul secret, vreau sa va adresez o intrebare- sunteti sigur ca vreti sa renuntati la fumat? Ei bine, daca raspunsul este unul afirmativ, atunci puteti incepe sa cititi acest articol. Stim cu totii faptul ca teama principala de a renunta la fumat consta in anxietate sau depresie. Exista totusi foarte multe ierburi si suplimente care va pot ajuta sa renuntati la fumat.



Fumatul este extrem de daunator sanatatii, insa pentru foarte multi oameni este extrem de dificil sa renunte la acest viciu. Un studiu recent, realizat de catre un grup de medici, a scos la iveala faptul ca fiecare tigara fumata, contine peste 4000 de substante chimice. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa renuntati imediat la acest viciu, deoarece aceste substante au fost asociate cu aparitia mai multor tipuri de cancer.

Intrebare de 1 milion de dolari- care este numele ingredientului secret? Va spunem noi, stevia! Cititi articolul si afltai mai multe!

Proprietatile steviei

Studiile au confirmat faptul ca stevia ne poate ajuta sa renuntam la fumat. Stevia isi are originile in Paraguai si este folosita drept indulcitor.

Cum functioneaza

Stevia blocheaza semnalul dorintei de a fuma, catre creier, si astfel pofta dispare. Puteti aplica picaturi de stevie pe limba, ori de cate ori simtiti nevoia sa fumati o tigara. Inca ceva, stevia nu ingrasa, ci din contra, echilibreaza nivelul de zaharuri din sange si indeparteaza dorinta de dulce. Ajuta si in cazul diabeticilor si este un remediu extraordinar daca va doriti sa slabiti.

Nu uitati sa distribuiti acest articol! Multumim!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog