-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu aruncati aceste pungute! Cand veti vedea la ce folosesc, le veti trata ca pe aur!


Publicitate

Pungutele din siliciu - le primim de cele mai multe ori gratuit, atunci cand cumparam ceva, insa majoritatea oamenilor le arunca, deoarece cred ca nu sunt folositoare! Unii cred chiar ca sunt toxice! Cu siguranta adevarul este altul!


Cititi acest articol si veti afla mai multe! Da, poate ca exista putin adevar, in ceea ce priveste toxicitatea lor, insa asta nu inseamna ca sunt nefolositoare! Le puteti folosi la orice, chiar si la repararea unui telefon, dupa ce v-a cazut in apa! Ei bine, data viitoare cand aveti in mana o astfel de punguta, nu o mai aruncati! Pastrati pungutele in care exista siliciu, cu garnitura galbena sau alba. Aceste pungute sunt folosite la mentinerea prospetimii!

Iata cum le mai putem folosi:

1. Reparati telefonul cazut in apa

Asa cum am mentionat mai sus, aceste pungute chiar pot repara un telefon! Iata ce trebuie sa stiti: daca v-a scapat telefonul in apa, puneti cateva pungute cu siliciu in jurul lui si peste el. Dioxidul de siliciu va absorbi apa si astfel veti putea folosi din nou telefonul!

2. Puneti-le in sifonier

Stiati ca aceste pungute pot mentine prospetimea rufelor? Puneti in sifonier si prelungiti prospetimea hainelor dumneavoastra!

3. Pastrati prospetimea in geanta de sport

Este foarte simplu- pungutele absorb umiditatea din hainele folosite la sala, lasand un miros proaspat in geanta.

4. Prelungesc durata de utilizare a produselor de machiaj

Da, chiar si la asta sunt bune! Folosind aceste pungute, puteti prelungi durata de viata a produselor cosmetice. Puneti o astfel de punguta in trusa de machiaj si ati rezolvat problema!

Speram ca acest articol sa va fie folositor! Nu uitati sa impartasiti cu prietenii si familia!

O zi minunata!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog