-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cateva semne ca organismul dumneavoastra este prea acid. Solutii rapide!


Publicitate

Un organism acid este consecinta consumului unei cantitati anormale de lichide acide. Pe de alta parte, alcalinitatea organismului este cea care poate distruge acesti acizi.

Lichidele sunt vitale pentru buna functionare a organismului si sustin asimilarea, transportarea suplimentelor si al oxigenului in intregul corp.



Nivelul de aciditate trebuie mentinut astfel incat corpul sa nu fie afectat si este masurat in functie de pH, ce are limite intre 0-14. Daca pH-ul este marit, atunci organismul este solubil, daca pH-ul este mic, avem in fata un organism cu o aciditate crescuta, pH-ul neutru are valoarea de 7.0 iar pH-ul ideal este urmatorul:

  • pH-ul sangelui = 7.35-7.45
  • pH-ul salivei= 7.0-7.5
  • pH-ul urinei = 4.6-8.0


Organismul incepe sa devina acid atunci cand aceste cantitati scad. Iata cateva cazuri in care organismul este acid.

1.Cresterea in greutate

In momentul in care organismul devine acid, toxinele raman in interior, iar organele incep sa fie afectate. Celulele acide incep sa fie asociate cu cele de grasime si astfel apar kilogramele in plus.

2.Oase fragile

Excesul coroziunii mineralelor vitale, de exemplu al calciului, duce la aparitia steopeniei sau osteoporozei.

3. Probleme dentare

Mediul acid distruge calciul dintilor, ducand la expunerea cavitatii orale fata de microbi. Acesta este si punctul in care dintii devin sensibili la anumite bauturi sau alimente.

4. Extenuarea

Un mediu acid este mult mai expus la cresterea si dezvoltarea microbilor sau infectiilor, ducand la afectarea organelor precum cele care formeaza tractul digestiv. Acesti factori duc la aparitia oboselii si a scaderii imunitare.

5. Probleme ale pielii

Aciditatea cresuta poate duce si la aparitia distrugerii tesutului si al pielii. O persoana cu aciditate crescuta poate intampina probleme precum alergii, dermatite sau sensibilitate.

6. Depunerea mucusului

In momentul in care organismul este acid, mucusul nu mai poate fi eliminat cu usurinta. Daca va confruntati cu o astfel de probleme, cereti imediat parerea unui medic, deoarece plamanii se incarca iar respiratia devine din ce in ce mai ingreunata. Asa pot aparea disfunctii ale sinusului sau complicatii respiratorii.

7. Pulsatii musculare

Un nivel crescut al aciditatii, duce la spasme musculare, deoarece nu exista suficient oxigen in tesut.

8. Lipsa odihnei

In momentul in care pH-ul este scazut, apar si problemele cu somnul. Lipsa calciului din organism atrage starea de oboseala.

Cum rezolvam aceasta problema?

Exista cateva schimbari pe care le puteti face pentru a regla nivelul pH-ului din organism.

Hidratarea – Consumati alimente care au in compozitie un nivel crescut de apa.

Apa calda cu lamaie – Lamaile alcalinizeaza foarte bine organismul si echilibreaza pH-ul.

Legumele verzi – Consumand in mod regulat broccoli, dovlecei, ardei verde sau castraveti, veti mentine la un nivel echilibrat pH-ul din organism.

Nu mai consumati alimente acide. Stati departe de cafea, lichior, carne rosie, sucuri acidulate sau zaharuri.

Calciu si Magneziu – crescand aportul de calciu si magneziu, veti observa cum tesutul, muschii si dintii vor fi mult mai puternici.
Cel mai bine este sa luati calciul din peste, legume verzi si cereale. Optati pentru produsele organice.

Suplimentele – Stati departe de orice supliment modificat genetic. Aceste suplimente sunt pline de chimicale si otravuri care distrug pH-ul orgaismului.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog