-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum de nu am stiut asta pana acum: exista o imagine pe ambalajul cosmeticelor, care ne usureaza viata!


Publicitate

Cu totii cunoastem recomandarile expertilor, cu privire la expirarea cosmeticelor.

Cateva reguli generale sunt: trebuie sa va schimbati rimelul o data la 3 luni, corectorul de ochi o data pe an, pudra o data la doi ani, iar in ceea ce priveste rujul tine de dumneavoastra!


Totusi, suntem siguri ca nicio femeie nu respecta aceste reguli. Haideti sa facem putina lumina in acest caz!

Pe fiecare ambalaj exista un simbol, care va spune cat timp poate fi folosit produsul, de la data desfacerii. Toate produsele trebuie sa aiba acest simbol, exceptie facand cele care expira in 30 de luni.

Cel mai bine este sa fiti atenti la simbolul care atesta data deschiderii produsului, deoarece asa veti sti mereu cand trebuie sa le aruncati.
Un sfat bun, nu-i asa?

Daca v-a fost folositor, impartasiti acest articol cu familia si prietenii! Va vor fi recunoscatori!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog