-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cele doua inimi ale noastre


Publicitate

Daca am fi mai atenti la inimile noastre, am realiza ca exista doua aspecte ale acesteia: inima umana si emotionala si inima spirituala.

Ambele se afla in noi si ambele functioneaza distinct, in ceea ce ne priveste. Diferenta consta in conexiunea cu sursa interna.



Inima umana emotionala

Inima umana emotionala este puternica. „Cu o inima ingreunata” este expresia care desemneaza acel moment cand inima noastra este ravasita, desi din punct de vedere fizic nu avem nicio suferinta.

Inima umana este cea care reactioneaza in viata de zi cu zi, in situatiile uzuale, de rutina.

Exemplul ar putea fi momentul acela cand o persoana draga sufera sau este bolnava.

Intamplarile cu afectivitate majora pot include moartea celor dragi, accidente, despartiri si multe altele. Indiferent de circumstanta, inima umana se manifesta.

Inima spirituala

Inima spirituala este mai usoara si reprezinta acel sentiment de inaltare.

In ceea ce priveste inima spirituala, aceasta nu este guvernata de sentimentele umane, nu are nevoie de ele, ea stie exact ceea ce este bun si ceea ce este rau, dupa care actioneaza.

Inima spirituala ne ajuta sa fim permisivi. Oferim fara sa asteptam ceva in schimb, inconstient si poate asta este partea cea mai frumoasa. Inima spirituala este instinctiva si reprezinta conexiunea noastra cu sursa interioara.

Inima spirituala ofera:

• Acte de bunatate.
• Iubire neconditionata.
• Empatie.
• Lipsa judecatii.

Acestea sunt functiile inimii spirituale.

Trebuie sa ne amintim urmatorul aspect: suntem oameni si traim experiente umane.

Deci, asa cum am spus mai sus, inima umana este des ranita.

Acea durere este atat de severa si puternica, incat ne copleseste. In momentul in care suferim, pur si simplu nu ne putem gasi conexiunea cu sursa interioara. Inima spirituala este acolo pentru momentele in care ne gasim calea si conexiunea cu sursa interioara.

Cum inima umana ne tine ancorati in realitate, putem suferi mai tare, insa inima spirituala ne ofera resursa conexiunii cu interiorul.

Procesul cel mai important este acela de a invata ca suntem pe Pamant, ca fiinte umane si trebuie sa ne traim viata in acest mod.

Fiti buni cu cei din jur si cu Pamantul, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog