-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta reteta preparata in casa trateaza picioarele inflamate.


Publicitate

Foarte multi oameni se confrunta cu problema picioarelor umflate. Acestea reprezinta o conditie neplacuta, ce afecteaza viata de zi cu zi.

Picioarele se pot inflama ca urmare a mai multor factori: neregularitati ale ciclului menstrual , dieta nesanatoasa, sarcina, oscilatii ale temperaturii , deshidratarea, retentia de apa, etc.



Picioarele inflamate trebuie tratate cu atentie!

Pentru a scapa de aceasta imflamatie, trebuie sa faceti un exercitiu simplu, ridicati picioarele la 30 cm de pamant si coborati-le!

Pe cat pare de simplu, acest exercitiu poate face minuni!

In plus, va mai prezentam o reteta ce poate trata picioarele imflamate pentru totdeauna.

Reteta consta intr-un ceai de patrunjel, ce confera energie organismului si trateaza picioarele umflate.

Un studiu realizat in anul 2002, publicat in the Journal of Ethnopharmacology confirma faptul ca patrunjelul inhiba potasiul si sodiul, fiind un bun diuretic.

Un studiu din anul 2009, din Brazilia confirma puterile miraculoase ale patrunjelului: regularizeaza urinarea, presiunea arteriala si recomanda sa consumam ceaiul din patrunjel cu regularitate.

Unul dintre cei mai buni medici din America, Dr. John R. Christopher, mentioneaza ca doza recomandata de ceai este de 1 ceasca pe zi. Nu va feriti nici de radacina plantei deoarece si ea are proprietati exceptionale.

Preparare

Fierbeti 500 ml apa, adaugati 5 lingurite patrunjel tocat. Lasati sa fiarba alte 5 minute, dupa care lasati sa se aseze si sa se raceasca timp de 20 de minute.

Consum

Pentru picioare inflamate, se recomanda 3 cesti pe zi.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog