-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Germenii sunt peste tot! Iata care sunt zonele acoperite cel mai des de acestia.


Publicitate

Poate ca cel mai infricosator lucru la acest articol, este dificultatea de determinare a 5 suprafete, cele mai acoperite de germeni. Se intampla acest lucru, pentru ca suntem in permanenta inconjurati de mii de germeni.

De fapt, raportul nivelului de germeni, variaza constant si se diferentiaza in fucntie de locul in care este realizat studiul.



Testele au fost concentrate pe suprafetele uscate de la locul de munca, scoala sau case. Sa fiu sincer, acest studiu m-a cam speriat!

Sper ca totusi aceste informatii sa va fie de ajutor si sa va protejeze, pe cat posibil!

Iata top 5 cele mai des intalnite suprafete cu germeni.

1. Cosul de cumparaturi.

Conform Universitatii din Arizona, 70-80% din cosurile de cumparaturi testate, contineau E coli, bacterie asociata cu simptome precum diaree si crampe stomacale. Pe langa aceasta bacterie, putem intalni multe altele, datorate mainilor nespalate.

2. Pompa de benzina.

Va spunem ca ar fi cazul sa folositi manusi cand bagati combustibil in masina. Conform unui studiu realizat de catre Kimberly-Clark Professional, 71% din pompele de gaz sunt contaminate. Acest rezultat se bazeaza pe studiul a peste 300 de adenozini trifosfati, substanta intalnita la animale, legume si celule bacteriene. Acestia pot duce la aparitia infectiilor.

3. Casuta postala.

Acest studiu a fost realizat tot de catre Kimberly-Clark, spunand ca peste 68% din manerele cutiilor postale contin germeni patogeni.

4. Scarile rulante.

Aceste scari sunt intalnite peste tot: la aeroport, in mall-uri, adica in zonele supra aglomerate. Stduiul realizat de catre Kimberly-Clark, arata ca 43% din aceste scari sunt contaminate.

5. Bancomatele.

Sigur ati auzit termenul de „bani murdari”, insa in acest articol vorbim despre ei la propriu. Majoritatea studiilor numeau bancomatele bombe cu germeni. 41% dintre bancomatele supuse studiului contineau germeni patogeni.

Suprafetele plane.

Suprafata numarul 1, conform unui studiu realizat de catre Jay Neal, asistent Universitar in cadrul Conrad N. Hilton College, Universitatea din Houston, este aceea din camerele de hotel, din bai si mai ales podeaua.

Suprafata numarul 2, se gaseste in clasele de curs: pe banci si rechizite.

Nu lasati acesti germeni sa va afecteze sanatatea, spalati-va bine mainile dupa ce ati atins suprafetele mentionate mai sus.

Puteti prepara si o substanta antibacteriana din 60% alcool si uleiuri esentiale.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog