-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Consumati acest suc pentru a slabi, pentru a echilibra glanda tiroida si pentru a scapa de inflamatii!


Publicitate

Hipotiroidismul este o boala extrem de periculoasa, ce se manifesta adesea prin crestere sau scadere in greutate. Proviziile de nutrienti sunt cruciale, pentru buna functionare a tiroidei, iar sucul pe care vi-l prezentam azi, vine in intampinarea acestui aspect.

Hormonii glandelor tiroidiene, regularizeaza multe din procesele organismului, precum metabolismul carbohidratilor si grasimilor, temperatura corpului, dezvoltarea craniana, ciclul menstrual, respiratia, etc.

Atunci cand o persoana sufera de hipotiroidism, glanda tiroida nu produce o cantitate suficienta de hormoni, iar in cazul hipertiroidismului este exact opusul. Cele mai comune simptome ale hipotiroidismului sunt: pielea uscata, dificultatea de concentrare, oboseala, cresterea in greutate, etc. Simptomele hipertiroidismului sunt diareea, tensiunea sanguina crescuta si scaderea in greutate.

Daca si dumneavoastra aveti una din cele doua boli, reteta de mai jos va ajuta enorm:

Ingrediente:

  • 7 cesti cu apa filtrata
  • 1 ceasca suc de merisoare
  • ¾ linguri suc de portocale proaspat
  • ¼ lingura zeama de lamaie proaspata
  • ¼ lingura nucsoara
  • ¼ lingura pudra de ghimbir
  • ½ lingura pudra de scortisoara

Mod de preparare:

Fierbeti apa, dupa care adaugati condimentele si sucul de merisoare. Fierbeti timp de 20 de minute si dati la o parte de pe foc. Lasati sa se raceasca, dupa care adaugati sucul de portocale si zeama de lamaie.

Consumati sucul in timpul zilei

Merisoarele sunt bogate in iod, esential in cazul producerii hormonilor tiroidieni. Sucul de portocale si zeama de lamaie sunt surse excelente de vitamina C si antioxidanti, ce sustin functia tiroidiana. Ghimbirul este bogat in magneziu, responsabil cu echilibrarea functiilor glandei tiroide. Scortisoara reduce inflamatiile.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog