-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Eclipsa solara rara in zodia Fecioarei: Pregateste-te pentru schimbari majore de energie in noaptea de 1 septembrie 2016


Publicitate

Pe 1 septembrie 2016 va avea loc o eclipsa de soare care va determina schimbari majore.

Joi dimineata, luna va acoperi partial soarele. Eclipsele solare au loc cu ocazia fiecarei faze lunare noi si atunci cand soarele, luna si pamantul intra in configuratia syzygy, respectiv in aliniament perfect. Luna va trece inaintea planetei noastre si se va interpune intre soare si pamant, fenomen care va bloca lumina emanata de soare.

Intrucat aceasta eclipsa solara este considerata mai degraba anulara decat totala, luna nu va acoperi complet discul soarelui, astfel ca lumina solara nu va fi blocata complet. In schimb, soarele va capata un aspect inelar datorita diferentei de dimensiuni intre pamant si satelitul sau natural. In limba latina, termenul de annulus inseamna inel, de unde si denumirea de eclipsa anulara.

Eclipsa solara rara in zodia Fecioarei: Pregateste-te pentru schimbari majore de energie in noaptea de 1 septembrie 2016
Cu toate ca eclipsa nu va putea fi observata de catre toti, cu siguranta efectele ei vor fi resimtite din plin la nivel global. Este o eclipsa speciala prin faptul ca luna noua se afla in zodia Fecioarei (23 august – 22 septembrie), iar planeta Mercur se afla si ea in miscare retrograda prin Fecioara. Din acest motiv, sincronizarea acestei eclipse solare va exercita o influenta puternica asupra vietilor tuturor si va determina schimbari radicale!

Fiecare dintre noi va avea parte de schimbari unice in viata personala. Daca pentru unii impactul va fi mai subtil, pentru altii schimbarile vor fi resimtite din plin. Iata principalele moduri in care se asteapta ca aceasta eclipsa sa ne afecteze vietile:

Pentru unii dintre noi, eclipsa va aduce sentimente de slabiciune, confuzie si nesiguranta. Nu te lasa insa descurajat, efectele sunt doar tranzitorii.

Altii vor fi nevoiti sa ia o pauza, un lucru binevenit pana la urma. Este nevoie de mai multa relaxare in aceasta perioada, asa ca serviciul si chestiunile profesionale vor trece pe planul secund si iti vei aloca mai mult timp pentru odihna.

Unele persoane pot deveni mai sensibile si mai iritabile decat de obicei in aceasta perioada. Ai grija sa nu actionezi sub impulsul momentului, in timpul acestei eclipse solare se recomanda sa manifesti un bun autocontrol. Evita negativitatea si dedica-te muncii fizice si activitatilor sportive ca sa transezi mai bine si sa consumi mai usor starile de nervozitate.

Unii oameni vor deveni exagerat de analitici si atenti la detalii, ceea ce ii va supune unui grad mai crescut de stres. Atunci cand simti ca te pierzi in detalii neimportante si iti folosesti toata energia supraanalizand lucrurile, foloseste orice prilej favorabil pentru a deconecta.

Unele persoane vor adopta o gandire pozitiva si vor vedea lumea intr-o lumina mult mai buna ca de obicei. Isi vor regasi speranta si bucuria de viata si ii vor molipsi si pe cei din anturajul lor cu avalansa de optimism. Acest moment marcheaza debutul unei etape de viata mult mai fericite pentru ele.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog