-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Consumati apa cu chimion si scapati de grasime!


Publicitate

Un articol de Maria

Multi oameni au incercat sa scape de kilogramele in plus, renuntand la consumul de alimente procesate si optand pentru cereale, insa kilogramele nu scadeau atat de repede. Cu totii ne intrebam, oare ce lipseste? Semintele de chimion, este raspunsul!



Efectele semintelor de chimion

Chimionul a fost intrebuintat in bucatarie si ca tratament, in Orientul mijlociu, in Egipt si in India.

• Chimionul este bogat in antioxidanti si elimina radicalii liberi din sistemul digestiv. Semintele ajuta la buna functionare a tractului.

• Chimionul previne balonarea are proprietati antiinflamatorii si ajuta la digerarea alimentelor. Intestinele ajung sa devina mai putin eficiente, in ceea ce priveste absorbtia de nutrienti si se inflameaza. Semintele de chimion ofera organismului vitaminele si mineralele, de care are nevoie.

• Scade apetitul. Consumul acestor seminte scade pofta de mancare si ajuta la arderea caloriilor, intr-o perioada foarte scurta de timp.

• Chimionul accelereaza metabolismul Conform spuselor multor oameni de stiinta, chimionul ajuta organismul sa digere si sa absoarba lipidele.

Chimionul va maximiza si efectul sportului asupra corpului dumneavoastra.

Ultimele cercetari arata ca un consum sporit de seminte de chimion, ajuta la arderea grasimii si scade nivelul colesterolului. Un alt factor benefic este acela ca poate scadea riscul aparitiei cancerului, curata organismul de toxine si protejeaza ficatul.

Va recomandam sa consumati preparatul cu chimion inainte de micul dejun.

Bautura cu seminte de chimion

Ingrediente:

• O lingura de miere

• O lingurita seminte de chimion

• Un pahar cu apa

Instructiuni:

- Incalziti apa pana cand incep sa apara acele bule mici

- Adaugati semintele si lasati sa fiarba 5 minute

- Strecurati preparatul, adaugati miere si amestecati bine.

Semintele de chimion pot fi amestecate cu guacamole, humus sau legume. Incercati sa fiti creativi si integrati aceste seminte in dieta dumneavoastra.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog