-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 adevaruri dure: de ce nu va traiti visurile?


Publicitate

Cunosc foarte multi oameni, care se pot incadra in adevarurile, pe care le voi dezvolta in acest articol. Una din acele persoane sunt chiar eu! Multe din aceste adevaruri sunt evidente, insa oamenii nu accepta existenta acestora, dand vina pe cei din jur pentru esecurile lor. Sper ca acest articol sa va ajute sa depasiti aceste probleme si sa ajungeti sa va indepliniti visurile. Realizarea si acceptarea greselilor este calea catre fericire!



In functie de religie, orientarea politica sau origine, cu siguranta aveti deja conturata o idee asupra viselor dumneavoastra. Am scris acest articol, pentru a atrage atentia asupra visurilor la care renuntam, doar pentru ca drumul catre fericire este mult prea ingreunat si nu facem fata obstacolelor din viata de zi cu zi. In contextul politic si religios actual, exista foarte multe persoane care renunta la visurile lor, doar pentru ca increderea le este stirbita.

Noi va propunem un exercitiu cu propria dumneavoastra persoana, care nu va rapeste prea mult din timpul liber, insa cu siguranta va ajuta enorm!

A venit momentul sa faceti o reevaluare a vietii dumneavoastra si sa clarificati ceea ce va doriti cu adevarat. Eu, personal, inca fac cercetari pentru a ajunge la produsul finit, in ceea ce priveste visul meu. Am inceput sa scriu acest articol, pornind de la ideea „Nu traiesc viata pe care mi-o doresc!”

“Cand ati incetat sa visati si v-ati maturizat?”

#1 Sunteti constient, dar nu actionati

Aici vreau sa spun ca sunteti un visator, aveti idei minunate, insa nu indrazniti sa le puneti in practica. Noaptea, cand stati intins in pat, va ganditi la toate planurile pe care vi le-ati facut, cum ar arata daca s-ar concretiza, insa ajungeti sa spuneti ca nimic din toate astea nu se va concretiza. Cu siguranta nu o va face, fara efort! Luati o agenda si un pix si puneti pe hartie orice idee aveti in minte, astfel la final veti putea trage o concluzie!

#2 Profitati de orice oportunitate sa renuntati

Petreceti prea mult timp in dus, pentru rezolvarea problemelor banale sau priviti prea mult la televizor. Da, acestea sunt metode prin care va pierdeti timpul, in loc sa realizati ceva productiv, la visul dumneavoastra! Ce asteptati? Sa va intoarceti acasa si sa nu faceti nimic, dupa care sa se repete acelasi lucru si in zilele urmatoare? Parca ati astepta pensia, cand aveti tot timpul din lume sa va puneti in practica planurile. De ce sa nu fiti chiar dumneavoastra persoana care va impinge de la spate? Chiar daca nu este usor sa ne indeplinim toate visurile, fiecare pas conteaza!

#3 Timpul liber nu este productiv

Daca ati calcula timpul liber, pe care il petreceti stand, in functie de pasii pe care ii faceti spre atingerea visului, lucrurile ar sta altfel. Daca ati reusi sa gasiti o metoda prin care sa va autodeterminati sa luati fraiele in mana si sa inlocuiti timpul petrecut fara sens, cu actiuni care va aduc tot mai aproape de punctul pe care vi-l doriti, atunci cu siguranta lucrurile ar sta diferit, iar visul va fi tot mai aproape de momentul realizarii. Nu mai pierdeti vremea, incepeti sa faceti ceva chiar acum!

#4 Va autoneglijati!

Nu, nu ma refer la sanatatea fizica sau mentala, la ceea ce vreau sa ma refer este ca, suprimati ceea ce va face o fiinta constienta. Fara sa spuneti prea multe, neglijati dorinta subconstientului de a fi intuitiv, iar ideile si gandurile sunt de asemenea suprimate, deoarece credeti ca nu pot fi puse in practica si nici nu se pot dezvolta. Daca simtiti ca visul dumneavoastra nu functioneaza, cautati imediat cateva informatii pe internet si asigurati-va ca v-ati inselat gandind asa. Luptati pentru visul dumneavoastra!

#5 Poate ca pur si simplu nu aveti un vis...

Daca va ganditi ca aceste sfaturi sunt prostesti, iar singura metoda de a trai este aceea de pe o zi pe alta, atunci cu siguranta este o problema. Singurul mijloc prin care putem trai un vis, este sa avem unul. Nu m-ar surprinde sa aud o tacere prelungita atunci cand intreb „Ce vis aveti?” Unele raspunsuri pot fi: bani, un job important sau o familie, insa nu uitati ca toate acestea sunt doar elemente care ajuta la realizarea visului, ceea ce trebuie sa faceti este sa va intrebati „Care este visul meu?”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog