-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 Vise comune si interpretarea lor


Publicitate

O voce rasunatoare a spiritualitatii moderne, Emma Mildon, a calatorit in jurul lumii studiind tot ce tine de aura si aromaterapie. In aceasta saptamana, va oferim un articol prin care puteti decoda mesajele transmise prin intermediul viselor dumneavoastra.

Sursa foto: valentina-remenar.deviantart.com
V-ati intrebat vreodata ce semnifica vulpea sau dintele in vis? In acest articol puteti afla ce anume va transmite subconstientul.

1. Daca visati animale...

Va confruntati cu latura dumneavoastra animala, nevoia de conectare cu natura si cu supravietuirea. Regatul animalelor consta in legea supravietuirii. Daca visati ca sunteti urmarit de un animal de prada, inseamna ca purtati cu dumneavoastra emotii precum teama sau frica, evitand sa va confruntati cu anumite situatii. Aveti mare grija la ce animale visati, ganditi-va la ce persoane sau situatii pot face referire si intrebati-va cum va fac acele animale sa va simtiti. Ganditi-va la viata dumneavoastra si ce legatura poate avea aceasta cu animalele respective. Fiecare animal are o insemnatate proprie, asemanatoare animalelor spirituale, asa ca nu evitati sa continuati cercetarile, fie pe internet sau la biblioteca.

2. Daca visati bebelusi...

Visul legat de bebelusi se refera mai ales la copilul din interiorul dumneavoastra. Aceste vise reprezinta nevoia subconstienta de iubire si de sustinere neconditionata. Bebelusii pot reprezenta si nasterea de noi idei, noi inceputuri sau noi capitole din vita...

3. Daca visati ca sunteti urmarit...

Cu oricine ati discuta despre vise, cu siguranta va va spune ca a avut acest vis, cel putin o data. Sunt destul de inspaimantatoare! Visele in care cineva ne urmareste sunt strans legate de lupta pentru supravietuire. Pot insemna faptul ca va simtiti tradat de catre cineva, asa ca trebuie sa va concentrati asupra persoanei care va urmareste, este un mijloc prin care puteti afla raspunsul.

4. Daca visati moarte...

In mod ironic, moartea din vis reprezinta nasterea din viata reala. Moartea unei rude sau cea a unui prieten reprezinta schimbare, tranzitia dintre un final si un nou inceput. Daca ati pierdut de curand o persoana draga, moartea poate reprezenta incercarea dumneavoastra de a intra in legatura cu acea persoana. Aceste vise pot fi vindecatoare.

5. Daca visati cadere...

V-ati trezit vreodata cu o senzatie de parca ati fi cazut din pat? Caderea este un vis comun, care se conecteaza adesea cu anxietatea si teama de a renunta la ceva. Putem simti ca pierdem controlul asupra unei situatii, asa ca adesea experimentam acest vis.

6. Daca visati mancare...

Fie ca visati dulciuri sau alte alimente, acest vis reprezinta dorinta de cunoastere. Adica spiritului dumneavoastra ii este foame de cunoastere si de informare.

7. Daca visati ca omorati pe cineva...

Daca omorati pe cineva in somn, nu inseamna ca sunteti un criminal! Acesta ne transmite necesitatea de a distruge o parte a personalitatii noastre. Este posibil sa fi devenit o persoana in care nu va regasiti si astfel sa va doriti cu ardoare o schimbare.

8. Daca visati sex...

Majoritatea oamenilor atribuie visele cu sexualitate crescuta barbatilor, insa si femeile le au! De fapt, aceste vise transmit nevoia de intimitate sau de explorare a unor noi experiente in viata reala.

9. Daca visati ca va cad dintii...

Ati visat vreodata ca va pica dintii si v-ati trezit sa verificati ca nu este adevarat? Acest gen de vise reprezinta teama de a nu pierde controlul in viata reala. Mai pot transmite si teama de a nu fi suficient de atractiv pentru partener sau teama de batrnete.

10. Daca visati apa...

Visul in care apare apa, arata starea generala a subconstientului. Apa linistita reprezinta pacea interioara, in timp ce un ocean agitat arata faptul ca ne confruntam cu nelinisti interioare nebanuite. In noaptea dinaintea inceperii studiilor Meditatiei Transcedentale, am avut un vis: inotam intr-un ocean, in mijlocul noptii. Oaceanul parea linistit, cand deodata un val imens s-a format in fata mea. Am tras aeer in piept si m-am scufundat, infigandu-mi mainile cu putere in nisip, pana cand valul a trecut. Cand am iesit la suprafata, oceanul era din nou calm.

Ziua urmatoare, profesorul a desenat o imagine cu un ocean involburat, explicandu-ne faptul ca pentru a intra adanc in meditatia transcedentala, trebuie sa ne scufundam adanc in ocean, totul va fi din nou calm cand vom iesi la suprafata.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog