-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Uniti-va palmele si observati daca aceste 2 linii se intersecteaza. Iata ce reprezinta!


Publicitate

Majoritatea oamenilor incearca din rasputeri sa afle lucruri noi despre viitorul lor, despre cariera sau despre dragoste; unii chiar opteaza sa mearga la ghicitoare in palma. Cel mai interesant subiect, despre care dorim sa aflam detalii este, cine este marea iubire a vietii noastre. De fapt, ne-am dori sa stim totul despre aceasta persoana, chiar inainte de a o cunoaste.

Din fericire, persoanele care citesc in palma, nu sunt singurele care pot afla cine este marea iubire a vietii, chiar si noi putem face asta, daca aruncam o privire asupra primei linii de sub degete. Ea este cea care ne spune multe despre viata amoroasa si despre casnicie.

Priviti-va cu atentie palmele si aflati ce va rezerva linia iubirii!

Exista 3 linii diferite in palma


1. Liniile sunt la aceeasi inaltime.


Persoana de fata este una pozitiva, sensibila si gratioasa, care uraste orice surpriza. Este posibil sa se casatoreasca cu o persoana pe placul celor din jur.

Asta inseamna ca viitorul partener va fi acceptat si placut de catre familie.

2. Linia de la mana dreapta este mai sus.


Este preferata de persoanele in varsta si este posibil sa ajunga sa se casatoreasca cu o persoana cu mult mai in varsta. Acestei persoane nu ii pasa de parerea celor din jur.

Acest lucru poate insemna faptul ca persoana in cauza isi urmeaza propriile instincte.

3. Linia de la mana stanga este mai sus.


Persoana este una agresiva, care prefera provocarile si adora sa iubeasca pasional. Poate ajunge sa se casatoreasca cu studenti sau cu persoane de alta nationalitate. De cele mai multe ori sunt persoane extrem de frumoase.

Acest lucru inseamna ca nu le este teama sa incepeapa noi provocari si sa mearga pe carari mai putin cunoscute.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog