-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Si-a masat mainile cu otet de mere timp de o saptamana...Iata care este motivul!


Publicitate

Remediile naturale sunt extrem de benefice organismului, din foarte multe puncte de vedere.

In articolul de mai jos va vom prezenta cateva retete naturale, care va scapa de durerile insuportabile ale mainilor.

Marturiile unei tinere atesta solutionarea problemei cu ajutorul otetului de mere:

“Cu ceva ani in urma, am inceput sa am dureri la nivelul bratelor si articulatiilor. Am mers la doctor, iar diagnosticul a fost artrita.

Nu prea ma omor dupa medicamente, asa ca am hotarat sa incerc imediat un remediu naturist. Sfatul medicului a fost sa optez pentru otet de mere, iar dupa 2 luni deja eram mult mai bine. La inceput am folosit otetul de trei ori pe saptamana, acum il folosesc de doua ori. Imi pun mainile in otet de mere, inainte de a merge la culcare, dupa care durerea dispare.

Am mai folosit si un amestec din otet de mere, miere si apa si il recomand cu inredere tuturor.”

Otetul de mere poate fi folosit sub forma remediului miraculos, care lupta impotriva multor boli, insa si ca agent de curatare sau in cosmetica. Cel mai mare avantaj consta in pretul mic si utilizarea usoara.

Cele trei retete pe baza de otet de mere sunt simple si eficiente.

Masaj:

Preparati un amestec din o lingura ulei de masline si 2 linguri otet de mere. Aplicati pe zonele dureroase si efectul va fi garantat.

Baie

Baile pe baza de otet de mere au nenumarate beneficii pentru sanatatea dumneavoastra. Puteti prepara un amestec din o ceasca otet de mere si 6 cesti de apa. Inmuiati mainile in preparat sau aplicati pe zonele dureroase.

Tratament

Puteti consuma otetul si pe cale orala. Preparati o reteta din 3 linguri otet de mere, 300 ml suc de fructe sau apa si consumati de trei ori pe zi, inainte de mesele principale. Otetul de mere va detoxifica organismul si actioneaza asemeni unui antioxidant puternic.

Toate astea nu sunt suficiente, daca nu faceti o schimbare si in viata dumneavoastra de zi cu zi, integrand otetul de mere in dieta.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog