-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum puteti deveni propriul dumneavoastra dentist!


Publicitate

Cu totii stim cat de costisitoare pot fi anumite interventii ale dentistului, totusi o parte din afectiunile orale pot fi solutionate chiar la noi acasa. Pentru tratamentele pe care urmeaza sa vi le dezvaluim, nu aveti nevoie de studii de specialitate sau prea multi bani, deoarece solutia o gasim intotdeauna in natura.

Tartrul, respiratia urat mirositoare sau dintii ingalbeniti sunt doar o parte din problemele stomatologice, care pot fi tratate acasa. Aceste mici schimbari, pot face diferenta atunci cand vine vorba de sanatatea orala.

Mai jos va prezentam cateva sfaturi si tratamente, pentru un zambet de invidiat.

Pentru inceput, spuneti adio respiratiei urat mirositoare, placii si tartrului cu ajutorul unui singur ingredient! Pe numele sau “kavala” sau “gundusha,” aceasta reprezinta o tehnica medicala veche iar procesul implica gargara, pe stomacul gol, cu o lingurita de ulei, timp de 20 de minute. Acest proces determina curatarea organismului de toxine si imbunatatirea igienei orale.

Iata ce aveti de facut :

1. Luati 1 lingurita de orice fel de ulei.
2. Tineti in gura timp de 20 de minute.
3. Uleiul va deveni cremos in momentul in care il scuipati.
4. Nu inghititi acest ulei deoarece este plin de bacterii si toxine.
5. Clatiti bine cu apa.
6. La final periati bine dintii.

*La inceput va fi foarte greu sa tineti uleiul in gura, insa va veti obisnui dupa 5 minute.
**Cavitatea bucala va fi mai curata cu fiecare gargara. Dupa o saptamana dintii vor fi mai albi si mai stralucitori.

Pe langa aceasta tehnica, va recomandam sa incercati si :

1. Bicarbonatul de sodiu

O lingura de bicarbonat, amestecat cu un praf de sare, ajuta atat la albirea dintilor dar si la indepartarea tartrului. Imbibati periuta in amestec, dupa care periati bine dintii.

2. Periati corect

Pentru a va pastra dantura sanatoasa, cea mai buna varianta este utilizarea unei periute de dinti moale, periajul fiind necesar dupa fiecare masa. De asemenea, este recomandat sa tineti periuta intr-un unghi de 45 de grade, asigurandu-va ca acoperiti intreaga suprafata a danturii. Utilizarea atei dentare sau a apei de gura, poate fi de asemenea o varianta adjuvanta pentru sanatatea orala.

3. Scrubul din gel aloe vera si glicerina

O ceasca de apa, o jumatate de ceasca bicarbonat de sodiu si o lingurita gel aloe vera, amestecate cu 10 picaturi uleiuri esentiale si patru lingurite glicerina vegetala. Iata amestecul pe care il puteti utiliza zilnic, pentru curatarea dintilor si indepartarea tartrului. Continutul trebuie depozitat intr-un recipient in care nu intra aerul.

4. Coaja de portocala

Aceasta este o metoda simpla de a indeparta tartrul. Luati coaja de portocala si frecati dintii cu ea. Aceasta va indeparta inpuritatile ramase printre dinti si nu necesita clatire. Coaja de portocala poate fi data pe razatoare si incorporata intr-o pasta de dinti. Consumul de fructe si legume precum morcovii, telina sau marul, la o ora dupa masa, ajuta la curatarea tartrului, prevenind in acelasi timp aparitia lui si ajutand la intarirea gingiilor.

Aceste metode va pot salva dintii si chiar va aduc un aport de nutrienti, daca luam in calcul consumul de fructe si legume.

Vizitele la stomatolog se vor rari!

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog