-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Remedii naturale ce inlocuiesc medicamentele. Retete si administrare!


Publicitate

Ne confruntam zilnic cu afectiuni al caror tratament nu il vedem decat in medicamente. Am ajuns cu totii in punctul in care, chiar si pentru o banala durere de cap apelam la antiinflamatoare sub forma de medicament, dupa care ne intrebam de ce organismul nostru cedeaza sau de ce ne imbolnavim atat de repede?

Am crezut intotdeauna ca singura solutie de tratare a bolilor este la indemana tuturor, extrem de accesibila si se numeste NATURA!

Cu toate ca am uitat sa o folosim la justa ei valoare, natura ne ofera zilnic dovezi ca este singura care ne poate ajuta cu adevarat.

In articolul de azi, v-am pregatit o serie de retete naturale, care pot trata boli des intalnite.

Iata care sunt acestea:

1. Suc din hrean

Cu un bogat continut de vitamine precum A, B1, C sau B2, sucul din hrean se obtine prin presarea rondelelor de hrean, care au fost tinute in prealabil intr-un sirop din zahar. Acest suc se foloseste pentru tratarea bronsitelor, astmului bronsic, catarurilor respiratorii, rinitelor si sinuzitelor.

Administrare

Faceti un amestec din o parte suc de hrean si 1-2 parti suc de lamaie. Beti 2-3 linguri pe zi, timp de cateva saptamani.

Atentie!

Acest suc nu este recomandat persoanelor care sufera de hemoroizi, dereglari ale ritmului cardiac sau sunt alergice la hrean! De asemenea, nu faceti abuz, intrucat poate irita rinichii si mucoasa gastrointestinala.

2. Suc din gulie

Acest suc poate fi consumat singur sau in amestec cu sucul din morcovi si papadie, fiind indicat in decalcifieri ale oaselor si dintilor, mai ales la copii. Hiperaciditatea poate fi de asemenea tratata cu ajutorul acestui suc.

Administrare

Beti cate o jumatate de cana inaintea fiecarei mese.

3. Sucul din ardei gras

Este folosit impreuna cu sucul din morcovi, in parti egale.

Administrare

Luati cate 2-3 linguri, intre mese, pentru a trata colicile renale, ca depurativ, pentru intarirea unghiilor si a radacinii firului de par.

4. Sucul din ceapa

Acest suc este adesea folosit in tratarea inflamatiilor cailor respiratorii.

Pentru a-l prepara aveti nevoie de 5-6 cepe, taiate bucatele, peste care puneti zahar din trestie de zahar si presati.

Administrare

Luati 5-6 linguri pe zi, intre mese.

Fiind antiseptic, il puteti utiliza si pentru a tampona zonele unde au aparut afte si ulceratii, pistrui sau negi. Aplicati de 3-4 ori pe zi, timp de o saptamana.

Ce ziceti, ne lasam pe mana NATURII sau a retelelor farmaceutice?

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog