-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata de ce nu trebuie sa porniti aerul conditionat imediat dupa ce ati urcat in masina!


Publicitate

Fiti foarte atenti: asta nu tine de schimbarea temperturii sau de climatizare!

Majoritatea soferilor nu realizeaza la ce pericole se expun, iar acest articol va poate explica de ce nu trebuie sa porniti aerul conditionat imediat dupa ce ati urcat in masina.

Principalul motiv este unul medical. Atunci cand masina este parcata la umbra, se produc intre 400 si 800 miligrame de benzen, cunoscute si sub denumirea de benzol. Este un lichid colorat, cu miros dulce, ce se poate dizolva foarte usor in apa si se poate amesteca la fel de usor cu aerul. De asemenea, este inflamabil.

Se foloseste adesea la fabricarea plasticului, explozibilului si solventilor. La temperaturi ridicate, cantitatea de benzen din masina ajunge la 4000 de miligrame, de 40 de ori mai mult decat este permis. Astfel, daca atunci cand urcam in masina, geamurile sunt inchise, inhalam o cantitate foarte mare de benzen, fapt ce ne va afecta rinichii, plamanii, ficatul si oasele.

Cel mai grav lucru este acela ca organismul nostru nu poate elimina prea repede substantele toxice. Deci, ce putem face pentru a ne proteja?

Trebuie sa deschidem toate usile si geamurile pentru a aerisi, timp de cel putin 2-5 minute. Abia aboi putem porni aerul conditionat!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog