-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De ce oamenii nu stiu asta: 10 produse pe care le folosim zilnic si care provoaca aparitia cancerului.


Publicitate

Retelele farmaceutice ascund informatii extrem de importante, atunci cand vine vorba de tratamentele impotriva cancerului, deoarece aceasta boala le aduce bani grei, in buzunare. In acest articol, va vom prezenta topul a 10 factori, care determina aparitia cancerului, asa ca ar fi momentul sa incepeti sa ii evitati.



Iata lista:

1. Hormonii din lapte si carne

In zilele noastre, majoritatea animalelor domestice, sunt hranite cu alimente pline de hormoni, pentru a creste productia de lapte si carne. Hormonii adaugati in alimente sunt bine cunoscuti pentru usurinta cu care pot determina aparitia cancerului si a multor altor boli.

2. Mamografiile, radiografiile dentare si dispozitivele de scanat de la aeroport.

Numeroase studii au aratat faptul ca razele X pot avea efecte extrem de periculoase asupra sanatatii. Ele sunt strans legate de aparitia cancerului si a multor altor boli, despre care industria nu spune nimic.

3. Aluminiul din deodorante si antiperspirante

Deodorantele si antiperspirantele sunt foarte periculoase pentru sanatatea noastra iar studiile au aratat faptul ca aluminiul pe care il contin, poate fi responsabil cu aparitia cancerului la san si al tumorilor. Specialistii au descoperit cantitati foarte mari de aluminiu in tumori.

4. Cosmetice toxice

Pielea noastra intra in contact cu multe substante, asa ca trebuie sa fim foarte atenti la ce tipuri de cosmetice folosim. Avem adesea tendinta de a ne supune pielea la creme pline de petroleum si chimicale. Toate aceste substante ne intra in piele si ajung la vasele de sange, ducand la aparitia mediului perfect pentru cresterea celulelor canceroase. Pentru a va mentine pielea sanatoasa, asigurati-va ca folositi doar produse naturale.

5. Porumb si soia modificate genetic

S-a descoperit faptul ca majoritatea soiei gasita pe piata, este modificata genetic. Daca doriti sa beti lapte din soia sau sa consumati alte produse pe baza de soia, ar trebui sa gasiti alternative, deoarece cele de pe piata contin hemaglutinina, care poate duce la aparitia cheagurilor de sange. In plus, soia creste nivelul de estrogen din oganism. Va recomandam sa inlocuiti laptele din soia cu cel de vaca, orez sau orice alt tip de lapte organic.

6. Indulcitorii artificiali

Evitati sa folositi zahar rafinat, deoarece poate creste foarte repede nivelul de insulina din organism. De asemenea, evitati sucurile acidulate, deoarece contin fructoza, substanta cancerigena, de cele mai multe ori de culoarea caramelului.

7. Apa cu fluor

Fluorul polueaza apa si elimina mineralele din organism, facand ca sistemul imunitar sa fie din ce in ce mai slab. Va recomandam sa consumati apa de izvor.

8. Medicamentele si vaccinurile

Gasiti un medic de incredere, caruia chiar sa ii pese de viata dumneavoastra, daca doriti sa preveniti aparitia cancerului. In plus, evitati medicamentele din farmacii, deoarece nu veti face decat sa cresteti conturile retelelor farmaceutice, continuand sa aveti probleme de sanatate.

9. Conservele

Evitati alimentele la conserva, deoarece acestea contin o substanta numita bisfenol A, responsabila cu distrugerea celulelor craniene. Pe langa conserve, exista o serie de alte produse din plastic, care contin aceeasi substanta daunatoare, precum hartia de copt, etc.

10. Sampoanele, pasta de dinti si sapunurile de pe piata

Cum pielea noastra absoarbe orice este aplicat la nivelul ei, ar trebui sa avem mare grija ce folosim pentru igiena personala. Foarte multe produse precum sapunurile, sampoanele sau pasta de dinti, contin substante daunatoare, care intra pur si simplu in sange. In plus, vopselurile de par sau parfumurile pot fi de asemenea cancerigene. Daca vreti sa va protejati familia, nu mai folositi astfel de produse!

O veche zicala spune asa: daca nu o poti manca, nu o pune pe piele!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog