-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum sa va preparati propriul ulei de magneziu


Publicitate

Cu siguranta acesta nu este primul articol pe care il cititi despre magneziu, asa ca stiti cat de important este pentru sanatatea sistemului osos, dintilor, muschilor si articulatiilor.

De ce ulei de magneziu?



Majotitatea oamenilor au un deficit de magneziu deoarece stilul nostru de viata nu este unul sanatos. Lipsa somnului, stresul sau consumul de alcool/cafea/zahar pot accelera reducerea nivelului de magneziu din organism. Pe langa toate astea, chiar si solul incepe sa piarda din depozitul de magneziu, insa oaceanul ramane inca o sursa excelenta de magneziu si minerale.

Eu folosesc zilnic ulei de magneziu, mai ales pe piele. Exista pe piata diferite produse pe baza de ulei de magneziu, insa puteti opta pentru varianta facuta chiar la dumneavoastra in casa. Am folosit ani la rand aceasta reteta, iar in momentul in care am oprit-o, diferentele chiar au fost vizibile.

Ingrediente

• 1/2 ceasca fulgi clorura de magneziu
• 1/2 ceasca apa distilata
• Un bol din sticla
• Un recipient cu pulverizator

Instructiuni

Fierbeti apa distilata, puneti in vasul de sticla fulgii de magneziu si turnati apa clocotita peste ei. Se amesteca bine pana se dizolva complet. Lasati solutia sa se raceasca complet, apoi o pastrati in recipientul cu pulverizator. Se pastreaza la temperatura camerei timp de sase luni.

Mod de utilizare

Pur si simplu se pulverizeaza pe brate, picioare, si abdomen, inainte de dus. Daca simtiti un disconfort, diluati mai mult solutia atunci cand o folosesti pe piele. Se clateste dupa aproximativ o jumatate de ora. In felul acesta echilibrezi nivelul de magneziu, dar imbunatatesti si aspectul pielii.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog