-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Citeste cateva metode naturale pentru a scapa de mirosurile neplacute!


Publicitate

Exista anumite situatii in care incercam cu disperare sa scoatem mirosul din casa sau de pe anumite obiecte, insa nimic nu pare sa ne ajute. Deodorantele si produsele din comert nu fac decat sa acopere mirosul, afectandu-ne grav sanatatea.

Putem oare sa scapam de mirosuri intr-un mod natural sau chiar sa impiedicam aparitia lor?

Sigur! Iata ce avem de facut:

1. Mirosul de varza acra, gulii sau conopida

Daca atunci cand fierbem aceste legume, punem o bucata de paine alba uscata sau un cartof, in recipientul in care gatim, mirosul nu se va mai imprastia. O alta varianta este sa punem pe capacul vasului o carpa curata inmuiata in otet.

2. Mirosul neplacut de lapte afumat

Putem scapa de acest miros in felul urmator: rasturnam laptele afumat intr-un vas curat, il acoperim cu un servetel umed impaturit in patru si il fierbem din nou.

3. Mirosul neplacut din bucatarie

Este foarte simplu, trebuie doar sa ardem cateva coji de portocala sau lamaie.

4. Mirosul persistent de branza sau ceapa

Daca avem cutii din plastic, in care mirosul de branza sau ceapa este persistent, trebuie doar sa spalam cutiile cu apa si bicarbonat.

5. Mirosul de peste

Daca ati ramas cu un miros neplacut pe vesela, dupa ce ati consumat peste, spalati-o cu frunze de ceai umede.

6. Mirosul mainilor

Daca ati ramas cu un miros neplacut pe maini, dupa ce ati gatit, incercati sa va spalati cu un cartof crud, taiat proaspat sau cu otet de 9 grade. O alta varianta este sa frecam mainile cu sare, dupa care le spalam in mod obisnuit.

7. Mirosul bauturilor

Acesta dispare din sticle daca introducem 2 cm de sare grunjoasa peste care turnam apa. La final agitam bine si limpezim.

8. Mirosul tacamurilor

Tot ce trebuie sa facem este ca imediat dupa ce am folosit tacamurile, sa le spalam cu un amestec din apa, putin otet si sare de bucatarie.

Acum mirosurile dispar mult mai simplu, intr-un mod natural!

Alegeti intotdeauna sanatos!

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog