-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Periajul limbii va poate salva viata.


Publicitate

Periajul limbii este la fel de important ca spalatul dintilor. In partea de sus a limbii exista cel mai mare refugiu al bacteriilor producatoare de miros neplacut, impreuna cu substante nutritive care le hranesc.

Curatarea limbii regulat va preveni aparitia racelilor, amigdalita, tusea si alte inflamatii ale gatului.

Ia o periuta de dinti si pune pe aceasta putin bicarbonat de sodiu. Intai periaza partea din fata a limbii apoi du-te usor catre partea de mijloc, la final catre partea din spate (cu cat mai in spate, cu atat este mai eficient).

Dupa aceea clateste gura cu apa de mai multe ori. Asigura-te ca vei dezinfecta periuta dupa folosire deoarece aceasta se imbiba cu bacterii, iar la viitorul periaj le vei introduce in cavitatea bucala. Pentru dezinfectarea periutei poti folosi apa oxigenata.

Dupa folosire, periuta se clateste bine sub jetul de apa, se toarna putina apa oxigenata peste aceasta, se lasa cateva secunde pentru a actiona si apoi se clateste din nou sub jetul de apa. Periuta trebuie sa fie depozitata in pozitie veriticala pentru o uscare cat mai eficienta, iar mediul de depozitare sa fie unul curat. Inainte de folosire este necesara clatirea ei sub jetul de apa.

Aceasta procedura te va proteja de numeroase boli, inclusiv infectii ale gatului si boli pulmonare, iar ca BONUS vei avea o respiratie proaspata.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog