-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Oprah ne spune cum a slabit. Cititi articolul de mai jos.


Publicitate

Cine poate fi mai indreptatit decat Oprah sa ne vorbeasca despre tehnici de slabire. Oprah Winfrey a prezentat intr-o emisiune intreaga variantele sanatoase prin care putem pierde in greutate.

Cum Oprah a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme, spune ca a venit momentul sa dea cateva sfaturi tuturor celor care isi doresc sa dea jos cateva kilograme:


5 Secrete ale lui Oprah


1. Beti multa apa

Apa este cea mai buna solutie pentru a slabi, deoarece aceasta curata organismul de toxine si grasimi, acumulate in organism in decursul anilor. Trebuie sa beti cel putin 8 pahare de apa pe zi, pentru ca organismul sa fie hidratat.

Apa este recomandata in orice dieta, ea ajutand si la starea de sanatate generala. Desi Oprah spune ca nu se da in vant dupa apa, a incercat sa o infuzeze cu fructe pentru a o face mai speciala.

Ea spune ca mai puteti consuma apa si cu putina vanilie sau ghimbir. Orice forma in care consumati apa va va ajuta sa slabiti, inclusiv cea minerala.

2. Consumati cat mai multe fructe de mare

Oprah spune ca este un mare fan al pestelui si fructelor de mare. In timp ce calatorea, a descoperit multe tipuri de peste si fructe de mare pe care le-a introdus in meniul sau. Aceste alimente sunt bogate in proteina si au un nivel caloric scazut, fiind astfel excelente daca ne dorim sa slabim.

Urmand aceasta dieta Mediteraneana, nu numai ca veti pierde in greutate ci veti reduce si sansele aparitiei bolilor cardiovasculare.

3. Consumati legume

Atunci cand vine vorba de salate sau legume, ne vine in minte faptul ca oricine ar renunta la ele pentru o portie de mancare nesanatoasa. Cu totii stim faptul ca legumele ar trebui sa faca parte din dieta de zi cu zi a fiecaruia. Stiu ca v-ati dori ca legumele sa fie la fel de gustoase precum hamburgerii, insa nu se poate.

V-ar placea sa consumati legume crocante si proaspete?

Cu siguranta acesta este motivul pentru care Oprah consuma jicama, inlocuind orice gustare nesanatoasa cu aceasta leguma. Aceasta spune ca se simte plina de energie pe durata intregii zile, slabind in acelasi timp.

4. Consumati spaghete facute in casa!

Cu siguranta carbohidratii trebuie redusi din dieta, insa oare putem sa inlocuim in vreun fel pastele? Sigur, exista metode prin care putem prepara chiar la noi acasa paste care nu ingrasa si au acelasi gust ca pastele fainoase.


5. Inlocuiti cartoful cu conopida

Oprah prepara mancaruri gustoase si cu un nivel caloric scazut, cu ajutorul conopidei. Ea spune ca daca pasam conopida, aceasta va avea acelasi gust cu cel al piureului de cartofi. Aceasta este o varianta usoara prin care puteti pierde kilogramele in plus, reprezentand o parte din dieta lui Oprah.

Cateva schimbari in viata de zi cu zi si inlocuirea gustarilor nesanatoase cu unele sanatoase, va pot ajuta sa pierdeti cateva kilograme. Urmand cateva reguli simple o sa va imbunatatiti sanatatea generala si va veti simti in forma.

Oprah este poate cel mai bun exemplu cand vine vorba de slabit, prin ea putem intelege faptul ca orice este posibil daca avem o dorinta puternica de a reusi. Trebuie doar sa retineti faptul ca daca doriti sa slabiti, trebuie sa fiti rabdator si determinat, deoarece este vorba despre un proces de durata. Nu este o atitudine sanatoasa asteptarea rezultatelor peste noapte, cu siguranta trebuie sa va stabiliti strategii de la care sa nu va abateti.

Tot ce trebuie sa faceti este sa incorporati tehnicile lui Oprah in viata dumneavoastra de zi cu zi si sa scapati imediat de mancarea si stilul de viata nesanatos, inlocuindu-le cu alimente bogate din punct de vedere nutritiv.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog