-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum sa oprim caderea parului? Ajutati-va parul sa creasca mai repede si mai puternic, in mod natural.


Publicitate

Caderea parului este adesea asociata cu stresul, sarcina, menopauza sau scaderea in greutate.

Este normal ca organismul sa aiba o reactie in conditii de stres iar reactia este adesea caderea parului. Stresul poate cauza dezechilibru hormonal, ducand la o caderea a parului excesiva.

Aceasta problema poate distruge stima de sine, facandu-va nesigur(a) si retras(a). De asemenea puteti ajunge sa cheltuiti sume mari de bani pe produse care nici macar nu ajung sa aiba efectul pe care vi-l doriti.

Ceea ce trebuie sa faceti daca va gasiti in aceasta situatie este sa renuntati imediat la produsele de pe piata si sa va orientati catre produse naturiste. Natura poate trata orice boala, inclusiv caderea parului. Cea mai buna solutie ne-o ofera frunzele de guava (le pueti gasi la magazinele naturiste/plafar). Acestea opresc caderea parului si stimuleaza cresterea acestuia.

Frunzele de guava sunt bogate in vitamina B, esentiala in cazul acestei probleme.

Mod de preparare:

Puneti un litru de apa intr-un recipient si adaugati o mana de frunze de guava. Puneti pe foc si lasati la fiert timp de 20 de minute, dupa care lasati preparatul sa se raceasca. Masati scalpul cu acest amestec si lasati sa actioneze cateva ore inainte de a spala parul.

Rezultatele pot fi si mai bune daca folositi amestecul inainte de a merge la culcare, astfel puteti lasa sa actioneze pe durata intregii nopti. Puneti pe cap o casca de dus, pentru a nu uda perna, si spalati a doua zi.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog