-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Metodele naturale prin care detoxifiem organismul de radiatii si metale grele.


Publicitate

In functie de durata, tip si doza, expunerea excesiva la radiatii va poate afecta organismul, atat pe interior cat si pe exterior.

Mai jos va prezentam cateva tipuri de radiatii:

1. Undele electromagnetice de mare energie (raze X, raze gamma) sunt lungimi de unde scurte, care se deplaseaza cu viteza luminii, avand o putere mai mare decat cea a particulelor penetrante alfa și beta.

2. Particulele alfa sunt ionizate intens, insa nu pot penetra pielea, astfel încat acestea sunt periculoase numai daca sunt emise in interiorul corpului.

3. Particulele beta se pot deplasa mai repede decat particulele alfa, si pot penetra cu 1-2cm mai adanc in piele, provocand leziuni biologice.

4. Particulele neutronice pot fi extrem de distructive in cazul tesutului uman.

SURSA EXPUNERII LA RADIATII

Radiatiile de nivel redus se gasesc peste tot in jurul nostru: in aer, in apa sau in sol. Acestea nu au un efect semnificativ asupra organismului, insa radiatiile produse de om, prin tehnologia moderna, pun cea mai mare problema.

1. Radiatiile in medicina: raze X, mamografie, tomografie computerizata (CT), imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), tratamente pentru cancer si medicina nucleara, injectate in pacienti).
2. Dispozitive de securitate: masinarii cu raze X si CT, folosite pentru a scana continutul bagajelor.
3. Tehnologia folosita in viata de zi cu zi: Detectoarele de fum, cuptoarele cu microunde, televizoarele, computerele, telefoanele, etc.
4. Radiatiile cosmice: Zborul cu avionul poate fi o sursa scazuta de radiatii si nu reprezinta o problema, insa pentru piloti sau insotitori de bord, aceste radiatii pot fi extrem de periculoase.
5. Iradierea alimentelor: anumite alimente pot fi radiate pentru a distruge bacteriile pe care acestea le contin.
6. Tigarile: pe langa riscul cancerului pulmonar, boli cardiace sau infarct, fumul de tigara prezinta si pericolul inhalarii de materiale radioactive.

SIMPTOME ALE RADIATIILOR

Expunerea frecventa la radiatii poate afecta grav organismul uman, iar simptomele sunt urmatoarele:

  • Senzatia de gura uscata si probleme la inghitire
  • Pauze in respiratie
  • Junghiuri in zona umerilor
  • Caderea excesiva a parului
  • Deteriorarea sanatatii cerebrale
  • Tiroidism
  • Afectiuni ale tractului intestinal
  • Diaree, ameteala, stare de voma
  • Infertilitate
  • Cancer

METODE NATURALE DE DETOXIFIERE A ORGANISMULUI

Ati vazut vreodata animale mancand pamant? Chiar si vacile sau caprele mananca si pamant odata cu iarba. Ele stiu, in mod instinctiv, faptul ca pamantul ajuta la digestie si la eliminarea toxinelor. Asa ca da...va spun ca trebuie sa mancati pamant!
Exista mai multe tipuri de pamant pe care le puteti consuma, insa azi vom discuta despre doua din ele.

1. Argila diatomica

Acest tip de argila apare in urma fosilizarii diatomilor, un tip de alge marine. Argila diatomica este adesea vanduta sub forma industriala, asa ca asigurat-va ca achizitionati varianta de consum, pentru a o folosi in cazut detoxifierii.

Aceasta este argila pe care eu prefer sa o consum, deoarece ajuta la detoxifierea metalelor grele, otravurilor, virusilor, parazitilor sau reziduurilor lasate de medicamente. Poate sa omoare aproape orice tip de paraziti, fara a avea efecte adverse.
Prin adaugarea argile in alimentatia zilnica, aceasta poate ajuta la scaderea hipertensiunii, indepartarea alergiilor sau intolerantei la anumite alimente, tratand durerile si de asemenea infectiile.

2. Argila bentonita

Argila bentonita a fost utilizata ca tratament de sute de ani. Aceasta este formata din cenusa vulcanica depusa in mediu umed.
Aceasta ajunge in sistemul digestiv si absoarbe orice tip de toxine intalnit in calea sa. Este asemeni unui magnet atunci cand vine vorba de substante toxice. Ceea ce trebuie sa stiti este ca apa trebuie consumata in cantitati cat mai mari atunci cand hotarati sa faceti o cura cu acest tip de argila.

Prin absorbtia de toxine, inainte ca acestea sa intre in vasele de sange, argila ajuta si la tratarea ficatlui sau rinichilor, tratand in acelasi timp guta.

Atunci cand folositi argila ca detoxifiant intern, este recomandat sa consumati si ulei de ricin, pentru a elimina cat mai repede toxinele.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog