-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Consuma asta in fiecare dimineata, iar depozitele de grasime din jurul abdomenului vor disparea!


Publicitate

Un articol de Maria

Procesul de pierdere a greutatii este extrem de dificil. De ce? Raspunsul este simplu – pentru ca ne place sa mancam, nu-i asa?

Din fericire, exista o metoda. Azi e ziua ta norocoasa, pentru ca prin intermediul acestui articol vei afla cum sa prepara un amestec, care sa accelereze procesul de pierdere a greutatii si care sa te ajute sa scapi de grasimea de pe abdomen.


Nu uita insa, fara un regim alimentar adecvat si fara activitate fizica nu poti scapa de grasime. Asa cum am mentionat, tuturor ne place mancarea, ne plac dulciurile, bomboanele etc. si cu totii vrem ca la sfarsitul zilei sa ne mentinem abdomenul plat si corpul tonifiat. 

Acest lucru nu este posibil. Asta inseamna ca trebuie sa mancam sanatos si sa facem mai des miscare. Si, evident, putem adauga dietei zilnice, acest amestec sanatos. El va accelera activitatea metabolica, grabind procesul de pierdere a greutatii.

Nota: este bine de stiut ca asa numitul sindrom de bila lenesa este, de obicei, cauza principala a grasimii abdominale excesive. Probabil te intrebi de ce. Aceasta stopeaza arderea celulelor grase din jurul abdomenului si incetineste detoxifierea organismului. 

Nutritionistii au afirmat ca exista un raspuns pentru acea problema si este foarte simplu. Acest amestec facut in casa este simplu de pregatit. Trebuie doar sa urmezi aceste instructiuni:

Reteta de slabit:

Mai intai,pune 6 prune uscate intr-un bol de 100 de ml cu apa fiarta; acopera-l si lasa-l asa 10 minute. In acelasi timp, in alt bol, pune 2 linguri de ovaz, o lingurita de seminte de in maruntite si o lingurita de cacao. Apoi, adauga 300 de ml de kefir si amesteca bine. 

Dupa aceea, trebuie sa maruntesti prunele, sa le adaugi in mix, iar apoi sa amesteci bine. Acum, poti depozita combinatia la frigider peste noapte si consum-o a doua zi dimineata, pe stomacul gol.

Acest amestec pregatit in casa e uimitor. Face minuni. Dupa o luna de consum vei pierde 3 pana la 5 kg, mai ales din zona abdominala. Te vei simti revigorat si plin de energie. Amestecul te va ajuta sa iti detoxifiezi organismul si sa scapi de toate toxinele nocive.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com -
"Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog