-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cel mai eficient tratament pentru varice!


Publicitate

Venele varicoase se manifesta prin cresterea excesiva a venelor, la nivelul pielii. In majoritatea cazurilor, apar pe gambe sau coapse.

Varicele afecteaza 25% dintre femei si 10% dintre barbati.


Aceasta problema este destul de deranjanta deoarece poate determina instalarea durerilor, oboselii, arsurilor sau al senzatiei de picioare umflate.

In acest articol vom incerca sa rezolvam o problema ce se dezbate de 20 de ani. Putem spune ca exista cateva motive care accelereaza aparitia varicelor si aici putem aminti statul in picioare, statul pe scaun, incaltamintea incomoda sau sarcina, mai ales in cea de-a doua parte. Un alt factor important este alimentatia. Este esential sa consumam suficienta proteina animala si vitamina C, pentru a preveni aparitia varicelor.

Zaharul si acizii grasi determina subtierea vaselor capilare, asa ca este recomandat sa stati departe de ele. Va recomandam sa incercati acest tratament:

Ingrediente:

  • 3 linguri de Aloe Vera
  • ½ ceasca otet de mere
  • ½ ceasca de morcovi tocati marunt

Se prepara extrem de simplu: puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati pana cand obtineti un amestec asemanator pastei. Puteti dubla sau chiar tripla cantitatea, in functie de ce suprafata doriti sa tratati.

Folosire: aplicati pe zona cu probleme si legati cu un bandaj. Lasati sa actioneze timp de jumatate de ora, dupa care clatiti cu apa rece. Pentru un rezultat si mai bun, incercati sa tineti picioarele ridicate in timp ce faceti tratamentul.

Puteti repeta tratamentul zilnic, ori de cate ori aveti nevoie.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog